Ten eerste willen we jullie allemaal bedanken voor jullie steun tijdens die lockdown-maanden waarin het ene na het andere sportevenement werd geannuleerd. We wilden het gat vullen dat door live sport werd achtergelaten met wat creatieve, vermakelijke en afleidende inhoud en we waarderen het enorm dat je bij ons blijft tijdens deze moeilijk tijden.
En nu is de sport terug, en hoe. Toegegeven, niet helemaal zoals we het gewoonlijk ervaren. Wie had gedacht dat we zouden genieten van een Champions League knock-out toernooi in Portugal, of ons zouden voorbereiden op Roland Garros in september, of dat het wielerseizoen naar de herfst zou verschuiven, met de Vuelta die tot 8 november duurt?
Het gaat er wat anders uit zien, maar het wordt geweldig. Dit is onze passie en als de data veranderen of zelfs als er geen fans zijn om naar te kijken, zullen de verhaallijnen die ons interesseren, de intensiteit die ons aantrekt en de liefde die we hebben voor sport nergens heen gaan.
Diverse Sporten
Slackline | Waaghals uit Estland steekt met koord van 625 meter de Maas in Rotterdam over
10/08/2022 OM 14:39
En op de Eurosport platformen zal het ook wat anders, maar ook geweldig, aanvoelen. Omdat sport op een grote manier terugkeert, doen wij dat ook met een nieuwe site en app en een nieuw merk. Het belangrijkste is dat we live sport zo dicht mogelijk bij je brengen door onze live video op een moderne en naadloze manier te integreren, waardoor je een fantastische nieuwe ervaring krijgt en nog meer manieren hebt om van je favoriete evenementen te genieten als ze weer op de kalender verschijnen.
Als je een webgebruiker bent, zul je volgende week enkele grote veranderingen zien. Als je onze mobiele app gebruikt, is dat in september. Wat we in petto hebben zal je zeker waarderen, maar we weten dat dit soort veranderingen niet voor iedereen geschikt zijn en we horen graag van je als dat het geval is. Er zal een kans zijn om jouw feedback te geven en we verzekeren je dat we onze producten voortdurend zullen verfijnen en verbeteren.
We kunnen niet wachten om je onze nieuwe look, nieuwe functies en nieuwe functionaliteit te laten zien, zodat we jouw favoriete bestemming blijven tijdens een herfst en ook daarna.
Diverse Sporten
Slackline | Waaghals uit Estland steekt met koord van 625 meter de Maas in Rotterdam over
10/08/2022 OM 14:37
Diverse Sporten
Beijing 2022 | Happy Valentines Day van de Olympische Spelen
14/02/2022 OM 09:20