Roeien
Het roeitoernooi is gisteren van start gegaan met de voorrondes en als vervolg daarop zijn vandaag de herkansingen aan de beurt. Net als gisteren begint het roeien om 10.30 uur Nederlandse tijd. De eerste Nederlander op het water zien we precies een uur later, met Amber Kraak in de lichte vrouwen skiff.
Baanwielrennen
Diverse Sporten
Beijing 2022 | Happy Valentines Day van de Olympische Spelen
14/02/2022 OM 09:20
Het baanwielrennen barst is gisteren al van start gegaan maar barst vandaag pas echt los met een bomvol programma. Het programma begint om 15.15 uur Nederlandse tijd en vanaf 16.30 uur worden de eerste medailles verdeeld op het onderdeel 10 km scratch bij de vrouwen. Het avondprogramma (vanaf 19.30 uur) is helemaal overgoten met ‘medal races’, zowel bij de mannen als de vrouwen worden de prijzen verdeeld op de onderdelen achtervolging, sprint en de scratch bij de mannen.
(Synchroon)zwemmen
Vandaag gaan de atleten voor het eerst een écht nat pak halen: Het langebaanzwemmen en het synchroonzwemmen staan op punt van beginnen. Beiden beginnen vroeg, om 10.30 uur Nederlandse tijd en vanaf 13.00 uur worden de eerste prijzen verdeeld in het synchroonzwemmen. Bij het langebaanzwemmen zien we onder andere Ranomi Kromowidjojo, Tamara van Vliet en Kim Busch in actie in de series van de 50m vrije slag.
LIVE op de Eurosport Player: 7 EK’s in 10 dagen
Van donderdag 2 tot en met zondag 12 augustus worden in Glasgow en Berlijn maar liefst zeven EK's - atletiek, zwemmen, turnen, golf, triatlon, roeien en wielrennen - tegelijkertijd gehouden, onder de noemer European Championships. Elke sport, elke seconde en elke baan van dit nieuwe mega-sportevenement is te volgen op de Eurosport Player, live én on demand. Dus, wil je geen demarrage, hole-in-one, sprint of duik missen, ga dan naar eurosportplayer.nl. Een jaarabonnement is nu slechts € 3,99 per maand.
Diverse Sporten
Compilatie | Dit zijn de grappigste dieren die zich met sport besloten te bemoeien
24/12/2021 OM 14:28
Diverse Sporten
Compilatie | Dit zijn de grappigste dieren die zich met sport besloten te bemoeien
24/12/2021 OM 14:28