Atletiek
Het EK Atletiek begint vandaag. Het toernooi, dat in tegenstelling tot de andere sporten in Berlijn plaatsvindt, begint vanaf 17.00 uur vanmiddag en we krijgen al direct enkele Nederlanders in actie. Zo zien we bijvoorbeeld op de 100m sprint onder andere Churandy Martina op de baan komen.
Zwemmen
Diverse Sporten
Oud Eurosport-commentator Frank Kramer (73) overleden
02/12/2020 OM 12:27
Het zwemtoernooi is al even in volle gang en kent zoals elke dag weer een ochtend- en een middag/avondsessie. Het zwaartepunt ligt in de avondsessies, daar zitten de finales, met daarin ook weer de nodige Nederlandse inbreng. Arno Kamminga zwemt om 19.05 uur de finale 200m schoolslag en Femke Heemskerk komt even daarvoor om 19.00 uur voor de 200m vrije slag in het water.
Baanwielrennen
Bij het baanwielrennen staan morgen ook weer enkele disciplines op het programma. Zo worden bij de onderdelen Madison en Sprint bij de mannen het complete programma afgewerkt. Op de Madison komen Roy Stroetinga en Wim Pieters op de baan en op de Sprint zien we Harrie Laureysen en Jeffrey Hoogland in actie. Het baanwielrennen begint om 12.00 uur Nederlandse tijd en gaat – enkele pauzes daargelaten – tot laat op de avond door.
LIVE op de Eurosport Player: 7 EK’s in 10 dagen
Van donderdag 2 tot en met zondag 12 augustus worden in Glasgow en Berlijn maar liefst zeven EK's - atletiek, zwemmen, turnen, golf, triatlon, roeien en wielrennen - tegelijkertijd gehouden, onder de noemer European Championships. Elke sport, elke seconde en elke baan van dit nieuwe mega-sportevenement is te volgen op de Eurosport Player, live én on demand. Dus, wil je geen demarrage, hole-in-one, sprint of duik missen, ga dan naar eurosportplayer.nl. Een jaarabonnement is nu slechts € 3,99 per maand.
Diverse Sporten
Bomvol sportweekend op Eurosport
09/10/2020 OM 14:18