WIELRENNEN
Giro d’Italia
Vanmiddag is het na bijna een jaar wachten eindelijk zo ver: De Giro d’Italia begint weer! Vorig jaar was het natuurlijk ‘onze’ Tom Dumoulin die als eerste Nederlander ooit de Giro wist te winnen. Kan hij dit jaar weer meedoen voor het roze, nu al ogen op hem gericht zijn? Voornaamste uitdagers zijn de meest omstreden renner van dit moment, Christopher Froome en de Italiaan Fabio Aru. De Giro start dit jaar voor het eerst buiten Europa, namelijk met een tijdrit door Jeruzalem. Dit weekend volgen er nog twee ritten in Israël voor het hele wielercircus zich komende maandag gaat verplaatsen naar Sicilië, waar de Giro dan écht thuiskomt in Italië. Je hoeft van dit alles bij Eurosport helemaal niks te missen, want we zenden de Giro d’Italia LIVE en exclusief uit op Eurosport 1 en op de Eurosport Player.
Legal
Privacybeleid
09/10/2019 OM 12:42
vrijdag vanaf 12:50 uur op Eurosport 1 en op de Eurosport Player
zaterdag vanaf 12:45 uur op Eurosport 1 en op de Eurosport Player
zondag vanaf 11:20 uur op de Eurosport Player en vanaf 15:00 op Eurosport 1

Dumoulin, hier nog in de Nederlandse driekleur. Later vandaag in het roze?

Foto: Eurosport

Motorsport
MotoGP
Het MotoGP-circus is na Grand Prix in Qatar, Argentinië en de Verenigde Staten aangekomen in Europa. Dit weekend staat namelijk de GP van Spanje op het circuit van Jerez de la Frontera. Traditioneel doen de Spanjaarden het ook erg goed op hun thuiscircuit, in de afgelopen vijf jaar wist slechts – wie anders dan – Valentino Rossi zich als niet-Spanjaard op de bovenste trede van het podium te zetten. Wereldkampioen Marc Marquez wist al sinds 2014 niet meer te winnen, hij zal erop gebrand zijn om zijn zege in de vorige GP hier te kunnen herhalen.
zaterdag om 09:45 uur op de Eurosport Player: vrije training
zaterdag om 13:15 uur op de Eurosport Player: kwalificatie
zondag om 13:45 uur op Eurosport 1 en op de Eurosport Player: de race

Marc Marquez

Foto: Eurosport

SNOOKER
WK Snooker
Het WK Snooker is nog steeds in volle gang. In het Engelse Sheffield zijn de halve finales inmiddels in volle gang, en de finale staat voor zondag en maandag op het programma . Het toernooi verloor in de eerste ronde verrassend regerend wereldkampioen Mark Selby, en in de tweede ronde vloog ook publiekstrekker Ronnie O’Sullivan eruit. De halve finales gaan tussen enerzijds de Schot John Higgins en de Engelsman Kyran Wilson, en anderzijds de Engelsman Barry Hawkins en de Welshman Mark Williams.
vrijdag om 16:15 uur op Eurosport 1 en op de Eurosport Player
vrijdag om 20:00 uur op Eurosport 1 en op de Eurosport Player
zaterdag om 11:00 uur op de Eurosport Player
zaterdag om 20:00 uur op Eurosport 1 en op de Eurosport Player
Finale:
zondag vanaf 15:00 uur op de Eurosport Player

John Higgins leidt met twee frames in zijn halve finale.

Foto: PA Sport

Eurosport Player: nu eerste 7 dagen gratis
De Giro d'Italia, MotoGP en het WK Snooker zijn dit weekend LIVE te zien op Eurosport 1. En natuurlijk ook op de Eurosport Player. Hier kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Nu de eerste 7 dagen GRATIS. Daarna ben je al Eurosport Player-member voor de speciale prijs van € 19,99 per jaar. Dus, wil je letterlijk geen seconde missen van alle live actie, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Legal
GEBRUIKSVOORWAARDEN
01/04/2020 OM 18:27
Legal
Privacybeleid
17/03/2020 OM 18:10