WIELRENNEN
Ronde van Romandië
De Ronde van Romandië nadert de ontknoping. De zesdaagse koers in Zwitserland geldt al jaren als dé voorbereidingskoers op de Giro d'Italia, die volgende week van start gaat. Dit weekend staan de afsluitende etappes op het programma. Op zaterdag de absolute koninginnenrit met vijf zware beklimmingen en op zondag de laatste etappe, minder heftig dan die van zaterdag, maar wel een stuk langer. De leiderstrui is in handen van de Sloveen Primoz Roglic (LottoNL-Jumbo) en er is ook nog een klein Nederlands succesje: Marco Minnaard (Wanty-Groupe Gobert) heeft na zijn vroege vlucht in de etappe van woensdag de leiding in het bergklassement. Kunnen beide heren hun trui zondagmiddag definitief omhangen op het podium in Genève? Je ziet de ronde van Romandië op de volgende tijden en zenders:
Legal
Privacybeleid
09/10/2019 OM 12:42
zaterdag vanaf 16:00 uur op Eurosport 1 en op de Eurosport Player
zondag vanaf 14:00 uur op Eurosport 1 en op de Eurosport Player

Ronde van Romandië

Foto: SID

VOETBAL
Serie A
In de Serie A ligt de titelstrijd na vorige week weer helemaal open. Juventus verloor in de 90e minuut thuis met 0-1 van de laatst overgebleven concurrent, Napoli. Dat betekent dat het gat tussen beide ploegen nu nog maar één schamel puntje is. Beide ploegen mogen ook deze week weer goed aan de bak met een lastige uitwedstrijd. Juventus moet zaterdagavond naar San Siro en treft daar Inter in de zogeheten ‘Derby d’Italia’, de wedstrijd die het vorig jaar in Milaan nog verloor. Napoli moet zondag naar Fiorentina, de nummer negen van de ranglijst, maar ook dat is een allerminst uitgemaakte zaak. De geslagen ploeg uit Florence heeft zich na de tragische dood van hun aanvoerder Davide Astori knap opgericht met een fraaie zegereeks. Of zien de Florentijnen liever Napoli kampioen worden dan aartsrivaal nummer één Juventus?
zaterdag 20:45 uur op de Eurosport Player: Inter – Juventus
zondag 18:00 uur op de Eurosport Player: Fiorentina - Napoli

Juventus - Napoli Khedira - Koulibaly

Foto: LaPresse

SNOOKER
WK Snooker
Het WK Snooker is nog steeds in volle gang. In het Engelse Sheffield zijn we inmiddels aanbeland bij de tweede ronde, die voor dit weekend op het programma staat. Het toernooi verloor in de eerste ronde verrassend regerend wereldkampioen Mark Selby. De Engelsman verloor van zijn ongeplaatste landgenoot Joe Perry. Dit weekend komen onder andere publiekstrekker Ronnie O’Sullivan en Ding Junhui in actie.
zaterdag om 11:00 en 20:00 uur op Eurosport 1 en op de Eurosport Player
zondag om 11:00 en 20:00 uur op Eurosport 1 en op de Eurosport Player

Ronnie O'Sullivan

Foto: Eurosport

Legal
GEBRUIKSVOORWAARDEN
01/04/2020 OM 18:27
Legal
Privacybeleid
17/03/2020 OM 18:10