WIELRENNEN

Ronde van Zwitserland

Legal
Gebruiksvoorwaarden die vanaf 1 april 2020 van kracht zijn
01/04/2020 OM 15:54

De Ronde van Zwitserland is traditioneel een mooie voorbereidingskoers voor de Tour de France en dat bewijst het deelnemersveld van dit jaar wel weer. De gele trui is in handen van Richie Porte, maar ook de Nederlanders doen goed mee in het algemeen klassement. Er staan maar liefst vier landgenoten in de top 10: Wilco Kelderman (derde), Sam Oomen (vijfde), Steven Kruijswijk (achtste) en Bauke Mollema bezet de tiende plaats. Dit weekend zie je de beslissing LIVE bij Eurosport!

zaterdag vanaf 16:00 uur op Eurosport 1 en op de Eurosport Player

zondag vanaf 15:00 uur op Eurosport 1 en op de Eurosport Player

Richie Porte

Foto: Imago

Motorsport

MotoGP

De MotoGP is neergestreken in Catalonië en dat is al de tweede GP op Spaans grondgebied van dit MotoGP-seizoen, na Jerez. Daar wist Marc Marquez te winnen en hij zal erop gebrand zijn om dat dit weekend weer te doen, dit is namelijk de thuisbaan van Catalaan Marquez.

zaterdag om 09:55 uur op de Eurosport Player: vrije training 3

zaterdag om 13:30 uur op de Eurosport Player: vrije training 4

zaterdag om 14.10 uur op de Eurosport Player: kwalificatie

zondag om 13:45 uur op Eurosport 1 en op de Eurosport Player: race

Marc Marquez

Foto: Getty Images

24 uur van Le Mans

Er staat dit weekend ook één van de mooiste jaarlijkse autosportevenementen op het programma, namelijk de 24 uur van Le Mans. Dit hoef je bij Eurosport ook zowel overdag als 's nachts niet te missen, want wij zenden de race in zijn geheel uit.

zaterdag vanaf 13.00 uur op Eurosport 1 en op de Eurosport Player

Eurosport Player: altijd en overal live sport

De 24 uur van Le Mans is LIVE te zien op Eurosport 1 en natuurlijk ook op de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Dus, wil je geen bal, crash of ontsnapping missen, ga dan naar eurosportplayer.nl.

Legal
Privacybeleid
01/04/2020 OM 15:39
Legal
INFORMATIE OVER DE EUROSPORT PASSEN
01/04/2020 OM 14:38