WIELRENNEN
Ronde van Zwitserland
De Ronde van Zwitserland is traditioneel een mooie voorbereidingskoers voor de Tour de France en dat bewijst het deelnemersveld van dit jaar wel weer. De gele trui is in handen van Richie Porte, maar ook de Nederlanders doen goed mee in het algemeen klassement. Er staan maar liefst vier landgenoten in de top 10: Wilco Kelderman (derde), Sam Oomen (vijfde), Steven Kruijswijk (achtste) en Bauke Mollema bezet de tiende plaats. Dit weekend zie je de beslissing LIVE bij Eurosport!
Legal
Privacybeleid
09/10/2019 OM 12:42
zaterdag vanaf 16:00 uur op Eurosport 1 en op de Eurosport Player
zondag vanaf 15:00 uur op Eurosport 1 en op de Eurosport Player

Richie Porte

Foto: Imago

Motorsport
MotoGP
De MotoGP is neergestreken in Catalonië en dat is al de tweede GP op Spaans grondgebied van dit MotoGP-seizoen, na Jerez. Daar wist Marc Marquez te winnen en hij zal erop gebrand zijn om dat dit weekend weer te doen, dit is namelijk de thuisbaan van Catalaan Marquez.
zaterdag om 09:55 uur op de Eurosport Player: vrije training 3
zaterdag om 13:30 uur op de Eurosport Player: vrije training 4
zaterdag om 14.10 uur op de Eurosport Player: kwalificatie
zondag om 13:45 uur op Eurosport 1 en op de Eurosport Player: race

Marc Marquez gaat op voor zijn vierde GP-zege van dit seizoen

Foto: Getty Images

24 uur van Le Mans
Er staat dit weekend ook één van de mooiste jaarlijkse autosportevenementen op het programma, namelijk de 24 uur van Le Mans. Dit hoef je bij Eurosport ook zowel overdag als 's nachts niet te missen, want wij zenden de race in zijn geheel uit.
zaterdag vanaf 13.00 uur op Eurosport 1 en op de Eurosport Player
Eurosport Player: altijd en overal live sport
De 24 uur van Le Mans is LIVE te zien op Eurosport 1 en natuurlijk ook op de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Dus, wil je geen bal, crash of ontsnapping missen, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Legal
GEBRUIKSVOORWAARDEN
01/04/2020 OM 18:27
Legal
Privacybeleid
17/03/2020 OM 18:10