De Giro is een ongekend feest. Nergens is de beleving van de wielerfans zo intens als in de laars van Europa. De Italianen genieten van de koers en vieren het leven. Vorig jaar stuurde Tom Dumoulin in de jubileumeditie op fenomenale wijze naar de winst en werd zo de eerste Nederlandse man die de Giro op zijn naam schreef.
Kan hij dat opnieuw? Eurosport volgt Dumoulin en alle andere grootheden uit de Giro via diverse mediakanalen op de voet. Wil je geen seconde missen van de mooiste en zwaarste ronde van het jaar? Dan zijn dit jouw opties voor deze #Giro101.
TV
Legal
Privacybeleid
09/10/2019 OM 12:42
Eurosport 1
Eurosport 1 zendt alle etappes live uit. Het commentaar bij de koers wordt geleverd door Jeroen Vanbelleghem en Karsten Kroon. Eurosport 1 is te vinden op de volgende tv-kanalen: KPN (kanaal 35), Ziggo (20), Caiway (20).
Giro Extra
Ook rondom de Giro zijn wij op volle kracht aanwezig. In het kielzog van de renners volgen verslaggever Krijn Schuitemaker en Eurosport-expert Bobbie Traksel de karavaan dwars door Italië. Hun interviews en reportages zijn pal voor en direct na de etappe te zien in het dagelijkse programma Giro Extra.

Tom Dumoulin Giro 2017

Foto: Getty Images

EUROSPORT PLAYER
Wie graag zonder onderbrekingen naar een reclamevrije stream wil kijken, zit gebeiteld met de Eurosport Player. Onze Engelse collega's leveren hier commentaar. Op de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Nu de eerste 7 dagen GRATIS. Daarna ben je al Eurosport Player-member voor de speciale prijs van € 19,99 per jaar. Een maandpas kent een prijs van € 6,99. Kijk snel op eurosportplayer.nl.
SOCIAL MEDIA
En natuurlijk is de 101e Giro d'Italia ook te volgen via de social mediakanalen van Eurosport: Twitter en Facebook.
Legal
GEBRUIKSVOORWAARDEN
01/04/2020 OM 18:27
Legal
Privacybeleid
17/03/2020 OM 18:10