Formula E

Formula E | 5e seizoen van start in Saoedi-Arabië

Deel dit via
Kopiëren
Deel dit artikel

Formula E : Virtual Lap in Ad Diriyah

Foto: Eurosport

DoorEurosport
14/12/2018 om 15:58 | Bijgewerkt 14/12/2018 om 16:09

Het vijfde seizoen van de Formula E gaat van start met de GP van Ad Diriyah in Saoedi-Arabië. Met de Nederlander Robin Frijns in een van de auto's. Wat is verder nieuw? We zetten het even op een rij.

ATTACK MODE

Formula E

E-Prix Marrakesh | Da Costa wint, de Vries elfde na inhaalslag

29/02/2020 OM 20:24

De Attack Mode is nieuw in de autosport. Een periode waarin de auto extra vermogen krijgt, tactisch in te zetten door de coureurs.

FAN BOOST


Niet nieuw in de Formule E, wél nog steeds aanwezig: de Fan Boost. De coureurs die via social media de meeste stemmen hebben gekregen krijgen eenmalig extra vermogen gedurende een korte periode. Precies genoeg voor één inhaalactie. Zo kunnen fans dus hun favoriete coureur een handje helpen.

NIEUWE OUDE BEKENDEN: MASSA, VANDOORNE. FRIJNS TERUG VAN WEG GEWEEST

Voormalig Formule 1 rijder Felipe Massa is een van de nieuwe namen in de Formule E. Hij tekende een 3-jarig contract bij Venturi Racing, het team van mede-eigenaar Leonardo Di Caprio. Ook de Nederlandse en Belgische fans krijgen iemand om extra voor te juichen. Stoffel Vandoorne maakt de overstap van Formule 1 naar E. Robin Frijns reed al eerder in de Formule E maar is na een uitstapje richting de DTM helemaal terug.

Formule E | Interview met Robin Frijns en zijn ploeggenoot

00:01:32

Formula E

Formule E Gen2 Evo moet fysiek contact harder afstraffen

04/02/2020 OM 12:54
Gerelateerde onderwerpen
Formula E
Deel dit via
Kopiëren
Deel dit artikel