Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Beijing 2022 | kwalificaties slopestyle uitgesteld vanwege weersomstandigheden

Pim Verhoeven

Gepubliceerd 13/02/2022 om 04:38 GMT+1

De Olympische Spelen van Beijing 2022 begon langzaamaan bekend te staan vanwege de sneeuwloze landschappen rondom de ski-onderdelen. Inmiddels is het hard gaan sneeuwen en met deze weersomstandigheden gaat het programma op de schop.

Kwalificaties slopestyle uitgesteld

Foto: Eurosport

Al eerder vandaag werd de training voor de afdaling bij het alpineskiën afgelast. Nu moet ook de Slopestyle bij het freestyleskiën er aan geloven. Harde wind gecombineerd met sneeuwval en slecht zicht zorgen voor gevaarlijke omstandigheden om acrobatisch door de lucht te vliegen. Daardoor hebben de organisatoren besloten de kwalificaties van de Slopestyle voorlopig uit te stellen. Een precies moment is nog niet bekend gemaakt. De finale zou maandag moeten plaatsvinden.

WAAR KIJK JE

De olympische vlam brandt! Twee weken lang worden we tijdens de Olympische Spelen getrakteerd op prachtige topsport terwijl er wordt gestreden om olympische medailles. Iedere minuut van de Olympische Spelen Beijing 2022 zie je op discovery+. Kijk alle streams van alle onderdelen van start tot finish. Tot 20 februari betaal je €29.99 voor een jaar lang sport.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie