Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Tokyo 2020 | Sensatie bij het judo: Teddy Riner de herkansing in

Sander Grasman

Geupdate 30/07/2021 om 17:36 GMT+2

Teddy Riner was jarenlang onverslaanbaar, maar vandaag bleek in Tokio het onmogelijke mogelijk. Tamerlan Bashaev kreeg de Franse reus op zijn rug.

Tokio 2020 | Onverslaanbaar geachte Riner verliest in kwartfinale

Tussen 2010 en 2020 verloor Teddy Bear, zoals Riner liefkozend genoemd wordt, geen enkel gevecht. Iedereen ging er dus van uit dat de in Guadeloupe geboren judoka in Tokyo zijn derde opeenvolgende gouden olympische medaille zou ophalen.
Dat was dus buiten Tamerlan Bashaev gerekend, al was de beslissende worp enigszins dubieus te noemen. De Rus leek zijn opponent vooral omver te duwen. Toch kende de VAR de score toe en moest een mopperende Riner zich dus opmaken voor de herkansing. Riner greep via die herkansing inderdaad brons.
picture

Tokyo 2020 | judo - Legende Riner troost zichzelf door brons te winnen

WAAR KIJK JE DE OLYMPISCHE SPELEN 2020?

De openingsceremonie van de Olympische Spelen begint vrijdag 23 juli om 12:50 uur. De ceremonie is live te zien, op zowel Eurosport als discovery+. Een abonnement op discovery+ (inclusief toegang tot alle entertainment programma’s) kost €5,99 per maand en tijdelijk €29,99 per jaar, hier stream je tijdens de Olympische Spelen elke sport en iedere gewonnen medaille. Er is ook het dagelijkse schakelprogramma Medal Zone op Eurosport 1 en discovery+ zodat je niks van alle actie hoeft te missen. Sluit hier een abonnement af.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie