Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Beijing 2022 | Duitse kunstschaatser is al zijn kracht kwijt na coronabesmetting

Tobias Kappelle

Geupdate 19/02/2022 om 14:32 GMT+1

Nolan Seegert kwam vandaag samen met Fabienne Hase in actie bij het paarschaatsen. Het Duitse team kon echter niet laten zien wat het kon, want Seegert was halverwege de kur al helemaal kapot. Seegert liep aan het begin van de Olympische Spelen corona op een zat dus tien dagen in quarantaine. Het mag gezegd worden dat dit geen ideale voorbereiding is op een zware kür met lifts en sprongen.

Beijing 2022 | Nolan Seegert is uitgeput na zijn kür vanwege coronabesmetting

Het begin van het duo was nog goed, maar halverwege was duidelijk dat alle kracht weggevloeid was uit het lichaam van Seegert. Hij kon Haase niet meer helemaal optillen en er kwam langzaam een pijnlijke grimas van vermoeidheid op zijn gezicht.
Na afloop werd Seegert gelukkig getroost door zijn partner en ook het publiek trakteerde de Duitser op een flink applaus. Het aloude credo van de Olympische Spelen is weer eens omarmd. Meedoen is belangrijker dan winnen.

Waar kijk je?

De olympische vlam brandt! Twee weken lang worden we tijdens de Olympische Spelen getrakteerd op prachtige topsport terwijl er wordt gestreden om olympische medailles. Iedere minuut van de Olympische Spelen Beijing 2022 zie je op discovery+. Kijk alle streams van alle onderdelen van start tot finish. Tot 20 februari betaal je €29.99 voor een jaar lang sport.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie