Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Goms | Klaebo doet het weer - Noor wint met waanzinnige sprint

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 28/01/2024 om 11:21 GMT+1

Johannes Høsflot Klæbo heeft de sprint in Goms gewonnen. De Noor was in de finale nipt sneller dan de Fransman Lucas Chanavat. Haavard Solaas Taugboel maakt het podium van de dag compleet.

Goms | Klaebo doet het weer - Noor wint met waanzinnige sprint

Johannes Høsflot Klæbo kende een voor hem wat mindere periode afgelopen maanden. Zijn resultaten waren nog altijd fantastisch, maar hij won niet alles en ook niet met overmacht zoals gewoonlijk. Na een periode van geen wedstrijden en het trekken van zijn eigen trainingsplan is de Noor weer terug op zijn eigen eenzaam hoge niveau.

Reageren

En dat liet hij dit weekend weer zien in Goms. In de sprintfinale kwam het aan op de laatste meters en daarin had de Noor weer een angstaanjagende versnelling in huis. De Fransman Lucas Chanavat leek een juiste beslissing te maken door relatief vroeg plotseling te versnellen, maar Klaebo had een antwoord en nog een extra versnelling. Op de streep scheelt het bijna niks, maar het laat wel zien dat Klaebo terug is op niveau. Hij kan reageren en doorversnellen. Naar wederom een nieuwe zege.

Waar kijk je?

Alle vormen van wintersport, waaronder alpineskiën, kijk je op de kanalen van Eurosport en discovery+. Wil je echt niets missen? Kies dan voor een reclamevrije stream voor optimaal kijkplezier. Volg je ons nieuwe kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie