Update 23 augustus om 18.30u: Daan Duijs vecht tweede Cage Warriors partij

Daan Duijs is toegevoegd aan het inaugurele evenement van de Cage Warriors organisatie in Italië. De Nederlander die in zijn debuut een fantastische overwinning pakte treft de Italiaan Dylan Hazan in de bantamgewicht divisie.
Mixed Martial Arts
CW 144 | Rome Promo
29 MINUTEN GELEDEN
Hazan is ongeslagen en won al driemaal bij Cage Warriors. Hij zou eigenlijk vorige maand voor de vlieggewicht titel vechten, maar mistte gewicht waardoor hij nu naar bantamgewicht moet. Daan Duijs kan met een overwinning een grote stap zetten naar de top van de divisie.

Titelgevecht

Bantamgewicht kampioen Dominique Wooding heeft zijn problemen opgelost met Cage Warriors en maakt op 7 oktober zijn opwachting in Rome tegen Michele Martignoni die in zijn geboorteplaats mag vechten voor Cage Warriors goud. Voor Wooding gaat het zijn tweede titelverdediging worden. De Engelsman won in september vorig jaar de vacante titel tegen Nathan Fletcher en verdedigde de titel drie maanden later tegen Carlos Abreu.

Wooding zet titel op het spel tegen Martignoni in Rome

Foto: Eurosport

Wooding liet weten vervolgens aanbieding gekregen te hebben van andere organisaties en verweet Cage Warriors hem ervan te weerhouden hogerop te vechten. Inmiddels lijken de plooien gladgestreken en treft hij Martignoni. De Italiaan won zijn meest recente partij van Scott Malone en krijgt nu een gigantische kans tegen Wooding om de titel te pakken.

Overige namen

Cage Warriors 144 in Rome, Italië

Foto: Other Agency

De enige andere partij die de organisatie ook bekend maakte is het gevecht tussen Carlo Pedersoli Jr en Madars Fleminas. Cage Warriors maakte verder nog geen partijen bekend gemaakt. Wel staan er een aantal bekende namen op dit evenement. De extreem populaire ex-kampioen Morgan Charrière zal vechten tijdens dit evenement. Verder staan er uiteraard veel Italiaanse atleten op dit evenement. Micol Di Segni, Emanuele Sabatino en Federico Pasquali zijn de vijf vechters uit Italië die door de organisatie zijn bevestigd.

Waar kijk je Cage Warriors?

Cage Warriors is live te zien bij discovery+. Het Nederlandse commentaar wordt verzorgd door Stefan Struve en Richard Simon.
Mixed Martial Arts
UFC Vegas 62 | Grasso vs. Araújo Promo
11 UUR GELEDEN
UFC
UFC Vegas 61 | Top 5 Meest Memorabele Momenten
11 UUR GELEDEN