Het gevecht werd bekend gemaakt door MMA Fighting.

Overwinningen op Adesanya en Pereira

Jason Wilnis maakte in 2021 de overstap van het kickboksen naar het MMA. Wilnis die bij GLORY Kickboxing de titel wist te pakken en onder meer overwinningen op zijn resumé heeft staan tegen Israel Adesanya en Alex Pereira begon voortvarend in het MMA. In juli vorig jaar won Wilnis zijn debuut tegen Erhan Okuroglu via TKO in de eerste ronde. Wilnis zou vervolgens ook zijn tweede partij winnen. Eerder dit jaar werd gewonnen van David Casal Moldes. De Nederlander gaat nu proberen bij KSW zijn naam te vestigen.
UFC
UFC Vegas 55 | Vieira wint controversiële split decision tegen Holm
EEN DAG GELEDEN

Ongeslagen

Tegenstander Radoslaw Paczuski is eveneens een man die uit het kickboksen komt. De Pool maakt eveneens zijn debuut voor KSW en vocht in 2019 voor het laatst in het MMA. Destijds vocht Paczuski voor het Russische ACA. Daar wist hij in 2019 al zijn drie partijen te winnen. Hij brengt dus net als Wilnis een ongeslagen record mee de kooi in op 28 mei.
Het hoofdgevecht van de avond is een partij tussen meervoudig sterkste man ter wereld Mariusz Pudzianowski en voormalig middengewicht kampioen Michal Materla.
UFC
UFC Vegas 55 | Holm vs. Vieira uitslagen
GISTEREN OM 01:55
Mixed Martial Arts
UFC Vegas 55 | Joseph Holmes maakt korte metten met Alen Amedovski
GISTEREN OM 01:55