Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Allan Nascimento nieuwe tegenstander Jake Hadley

Marcel Dorff

Geupdate 14/01/2022 om 22:16 GMT+1

Allan Nascimento gaat op 19 maart voor de tweede maal zijn opwachting maken in de UFC. De teamgenoot van UFC lightweight kampioen Charles Oliveira heeft een invalpartij aangenomen tegen het ongeslagen Engelse toptalent Jake Hadley in de flyweight divisie.

Allan Nascimento pakt invalpartij

Foto: Getty Images

Nascimento vervangt landgenoot Francisco Figueiredo die om onbekende redenen niet zal kunnen aantreden. MMA Junkie meldde de verandering. Het evenement heeft nog geen officiële locatie. Echter is het de bedoeling dat het zal plaatsvinden in Londen.
Nascimento was in het Braziliaanse MMA circuit een van de grote talenten. De bij Chute Boxe trainende Nascimento werd door de UFC gecontracteerd nadat Charles Oliveira de titel won en een goed woordje voor zijn teamgenoot deed. Nascimento verloor zijn debuut nipt van de Dagestani Tagir Ulanbekov via split decision.

Hadley is een ongeslagen toptalent uit Engeland

Hadley daarentegen was zowel bij EFC als Cage Warriors de kampioen. De ongeslagen Engelsman kreeg eind vorig jaar de kans om via de DWCS een UFC contract af te dwingen. Hadley imponeerde met een overwinning tegen Mitch Raposo. Echter had hij heel veel mazzel dat Dana White hem een UFC contract aanbood. Hadley mistte immers zijn streefgewicht. Dana White gaf nooit eerder een contract aan iemand die geen gewicht wist te maken. Ditmaal zag hij het door de vingers.
picture

discovery+ is de nieuwe Home of UFC

UFC card op 19 maart tot dusver
Shamil Abdurakhimov vs. Tom Aspinall
Jack Shore vs. Timur Valiev
Makwan Amirkhani vs. Mike Grundy
Molly McCann vs. Luana Carolina
Cody Durden vs. Muhammad Mokaev
Jake Hadley vs. Allan Nascimento
Cory McKenna vs. Elise Reed
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie