Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Debutanten Borralho & Omargadzhiev vechten op 16 april

Marcel Dorff

Gepubliceerd 22/01/2022 om 15:27 GMT+1

Het zijn misschien wel twee van de betere vechters van afgelopen jaar tijdens de Dana White's Contender Series. En ze vechten op 16 april tegen elkaar. Caio Borralho maakt zijn UFC debuut tegen de eveneens debuterende Gadzhi Omargadzhiev.

Caio Borralho gaat UFC debuut maken op 16 april

Foto: Getty Images

Het gevecht staat gepland voor 16 april, maar heeft echter nog geen locatie. Het Russische Vestnik meldde eerder al de partij. Echter zijn de contracten vandaag pas getekend en is het officieel.
Caio Borralho is de enige Dana White's Contender Series vechter die afgelopen jaar tweemaal in actie kwam tijdens de show. Borralho won tot verbazing van veel mensen van de hoog aangeschreven Canadees Aaron Jeffery. De verbazing was vervolgens nog groter dat Borralho geen contract kreeg aangeboden van UFC president Dana White. Drie weken later pakte Borralho een invalpartij aan tegen Jesse Murray. Een gewichtsklasse hoger wist Borralho ditmaal zijn tegenstander in de eerste ronde te finishen. Tot genoegen van Dana White die dit keer wel een contract gaf aan de Braziliaan.
Borralho's debuut werd twee keer uitgesteld in verband met visumproblemen. Die problemen lijken te zijn opgelost waardoor Gadzhi Omargadzhiev nu wacht. De Rus is nog altijd ongeslagen in dertien optredens. Omargadzhiev werd net als Borralho door de UFC gecontracteerd na een overwinning tijdens de Dana White's Contender Series. Omargadzhiev versloeg de Braziliaan Jansey Silva in de eerste ronde door middel van een Kneebar submission.
Bekijk hieronder de gevecht voor 16 april tot dusver.
Miguel Baeza vs. Dhiego Lima
Drakkar Klose vs. Brandon Jenkins
Chris Barnett vs. Martin Buday
Rafa Garcia vs. Jesse Ronson
Caio Borralho vs. Gadzhi Omargadzhiev
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie