Tot op heden is er geen locatie voor dit evenement. Echter lijkt de VyStar Veterans Memorial Arena in Jacksonville, Florida de beste papieren te hebben. ESPN meldde de partij tussen beide vechters. Gastelum is de #10 uit de rankings. Imavov de #12.
Gastelum is inmiddels een gearriveerde naam in de UFC. De Amerikaan van Mexicaanse afkomst vocht tegen de absolute top van de divisie. Zo vocht hij tegen mannen als Robert Whittaker, Jared Cannonier, Darren Till en huidig kampioen Israel Adesanya. Veel van die partijen vielen echter niet de kant op van Gastelum.

Establishment vs. Next Generation

UFC
Wells nieuwe tegenstander van 'Blood Diamond' tijdens UFC 271
9 UUR GELEDEN
Tegenstander Imavov is teamgenoot van de interim heavyweight kampioen Ciryl Gane. Imavov verloor zijn UFC debuut nipt van Phil Hawes, maar wist vervolgens te imponeren met drie overwinningen tegen onder meer Ian Heinisch en meest recent tegen Edmen Shahbazyan. Deze partij zou je dus kunnen omschrijven als een gevecht tussen de gearriveerde lichting tegenover de nieuwe lichting. Echter zit er maar vier jaar verschil tussen beide mannen.

discovery+ is de nieuwe Home of UFC

Bekijk hieronder de aangekondigde partijen voor 9 april tot dusver.
Alexander Volkanovski vs. Chan Sung Jung
Aljamain Sterling vs. Petr Yan
Irene Aldana vs. Aspen Ladd
Mackenzie Dern vs. Tecia Torres
Jairzinho Rozenstruik vs. Marcin Tybura
Kelvin Gastelum vs. Nassourdine Imavov
Mickey Gall vs. Mike Malott
UFC
Eurosport Panel: UFC 270 picks
11 UUR GELEDEN
UFC
UFC 270 | Problemen op dag van de weging, twee partijen geschrapt
17 UUR GELEDEN