Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Louis Cosce & Preston Parsons vechten voor eerste UFC-overwinning

Marcel Dorff

Geupdate 14/01/2022 om 12:33 GMT+1

Op 23 april zullen Louis Cosce en Preston Parsons het tegen elkaar gaan opnemen. Beide vechters treffen elkaar in de welterweight divisie. Dit weten meerdere bronnen te bevestigen aan Eurosport.

Louis Cosce vecht tegen Preston Parsons

Foto: Getty Images

Zowel Parsons als Cosce wist zijn UFC-debuut niet te winnen. Parsons pakte vorig jaar juli een short notice-partij aan binnen de UFC tegen Daniel Rodriguez. Parsons verloor via TKO in de eerste ronde.
Echter was dit zoals eerder al aangegeven een invalpartij en zal hij ditmaal wel een volledig trainingskamp hebben. Parsons had een winstreak van vier partijen toen hij bij de UFC tekende.
picture

discovery+ is de nieuwe Home of UFC

Broers Cosce

Tegenstander Louis Cosce werd samen met zijn broer Orion tijdens de Dana White's Contender Series in 2020 gecontracteerd. Ondanks een sterk begin tijdens zijn debuutpartij in de UFC tegen Sasha Palatnikov liet de cardio van Cosce hem in de steek.
Cosce verloor in de derde ronde via TKO en verloor daarmee eveneens zijn ongeslagen status. Opvallend was wel dat beide mannen de Fight of the Night-bonus kregen. Een unicum voor de openingspartij van de avond tijdens een PPV-evenement.

WAAR KIJK JE?

De komende vijf jaar zijn alle evenementen live te zien bij discovery+ en voor elke main card is er op Eurosport live een previewshow te zien, gehost door Nesim El Ahmadi en vaste analist Marloes Coenen.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie