De man die zichzelf 'The Next Conor McGregor' noemt, treft Weeks op 9 april. Dit maakte het management van Weeks bekend via social media.
Garry was een van de meest in het oog springende nieuwkomers vorig jaar. De Ier was ongeslagen kampioen bij de Cage Warriors-organisatie in zowel de lightweight als welterweight divisie. Garry brak vlak voor zijn overstap naar de UFC met zijn team en besloot bij het Sanford MMA te gaan trainen. De Nederlander Henri Hooft is een van de toptrainers van dat team.

Garry noemt zichzelf 'The Next Conor McGregor'

UFC
UFC Vegas 56 | LFA kampioen Argueta maakt debuut tegen Jackson op 4 juni
6 UUR GELEDEN
Garry's debuut in de UFC was in New York tegen Jordan Williams. Garry had het moeilijk, maar wist met een rake stoot vlak voor het einde van de eerste ronde het tij te keren en het gevecht via KO te winnen. Garry treft nu Darian Weeks. De Amerikaan Weeks zou eigenlijk via de Dana White's Contender Series de UFC proberen binnen te komen.
Weeks testte echter positief voor COVID-19 en zag zijn droom op dat moment in duigen vallen. Echter had de UFC een vervanger nodig om het op te nemen tegen Bryan Barberena. Weeks nam de partij aan. Weliswaar werd de partij verloren via unanimous decision. Weeks had laten zien op het niveau meer dan mee te kunnen en mag nu zijn waarde gaan laten zien met een volledig trainingskamp.

discovery+ is de nieuwe Home of UFC

De UFC 273 partijen tot dusver
Alexander Volkanovski vs. Chan Sung Jung
Aljamain Sterling vs. Petr Yan
Irene Aldana vs. Aspen Ladd
Mackenzie Dern vs. Tecia Torres
Jairzinho Rozenstruik vs. Marcin Tybura

Kelvin Gastelum vs. Nassourdine Imavov
Julio Arce vs. Daniel Santos
Pat Sabatini vs. Gavin Tucker
Ian Garry vs. Darian Weeks
Mickey Gall vs. Mike Malott
UFC
UFC Vegas 57 | Tsarukyan vs. Gamrot gepromoveerd tot main event op 25 juni
7 UUR GELEDEN
UFC
Column Stefan Struve: Het kwartje is eindelijk gevallen bij Michel Pereira
GISTEREN OM 14:08