De partij maakt deel uit van het UFC Vegas 48 evenement dat plaatsvindt in het UFC APEX te Las Vegas. MMA Junkie meldde de partij die inmiddels door beide kampen is bevestigd.
Parker Porter vecht sinds 2020 voor de UFC. Porter vocht voordat hij bij de UFC kwam onder meer tegen Jon Jones (dit was nog voordat Jones de UFC bereikte) en Gabriel Gonzaga. Porter verloor dan weliswaar zijn UFC debuut tegen Chris Daukaus echter wist hij in zijn daarop volgende partijen wel te overtuigen. Porter won van respectievelijk Josh Parisian en Chase Sherman beide via unanimous decision. Nu treft hij de in zwaar weer verkerende Alan Baudot.

Alan Baudot gaat op zoek naar eerste UFC winst op 19 februari

Foto: Getty Images

UFC
Column Stefan Struve: Het kwartje is eindelijk gevallen bij Michel Pereira
GISTEREN OM 14:08
Baudot is een Franse vechter uit de MMA Factory gym in Parijs. Hij is een van de vaste trainingspartners van voormalig UFC interim zwaargewicht kampioen Ciryl Gane. Baudot tekende bij de UFC in 2020. Hij kwam van een partij die hij verloor in de Canadese TKO organisatie tegen Todd Stoute. Echter testte Stoute positief voor marihuana gebruik en werd Baudot de winnaar via diskwalificatie. In de UFC heeft Baudot nog geen potten kunnen breken. Tijdens zijn debuut verloor hij in de eerste ronde via KO van Tom Aspinall. In zijn tweede partij zou het niet veel beter gaan. Via TKO in de tweede ronde was ook Rodrigo Nascimento te sterk. Baudot zou echter die verliespartij omgezet zien worden in een No Contest nadat Nascimento positief testte voor verboden middelen. Baudot krijgt nu een derde kans om zijn eerste UFC overwinning te pakken.

discovery+ is de nieuwe Home of UFC

De UFC Vegas 48 card
Rafael Dos Anjos vs. Rafael Fiziev
Johnny Walker vs. Jamahal Hill
Jim Miller vs. Nikolas Motta
Joaquin Buckley vs. Abdul Razak Alhassan
Alexandr Romanov vs. Ilir Latifi

Kyle Daukaus vs. Julian Marquez
Jessica-Rose Clark vs. Stephanie Egger
Chas Skelly vs. Mark Striegl
Mario Bautista vs. Khalid Taha
Austin Lingo vs. Jonathan Pearce

Parker Porter vs. Alan Baudot
Diana Belbita vs. Gloria de Paula
Jesse Strader vs. Chad Anheliger
UFC
UFC Vegas 55 | Vieira wint controversiële split decision tegen Holm
22/05/2022 OM 03:43
UFC
UFC Vegas 55 | Holm vs. Vieira uitslagen
22/05/2022 OM 01:55