De partij was het derde gevecht op de Main Card. Het is op dit moment ook nog onbekend of Topuria voor het evenement behouden blijft. De Georgiër zelf heeft Dan Ige uitgedaagd via social media. Echter is dat slechts speculatie op dit moment.
Eveneens kunnen we melden dat het gepland short notice-gevecht tussen Michel Pereira en Andre Fialho doorschuift van deze zaterdag naar volgende week. Reden is een positieve COVID-19 test in een van de kampen.

discovery+ is de nieuwe Home of UFC

UFC
UFC Vegas 55 | Vieira wint controversiële split decision tegen Holm
EEN DAG GELEDEN

Maddalena zonder tegenstander

Overigens zit ook Jack Della Maddalena nog altijd zonder tegenstander nadat Warlley Alves geblesseerd uitviel. Het is dus op dit moment de vraag hoe het UFC 270-evenement er in de volledigheid uit komt te zien.
Eveneens is de partij tussen Poliana Botelho en Ji Yeon Kim die zou plaatsvinden in de flyweight divisie geschrapt. Het is onbekend waarom het gevecht niet zal doorgaan.
Hou hiervoor Eurosport Nederland in de gaten.

WAAR KIJK JE?

De komende vijf jaar zijn alle evenementen live te zien bij discovery+ en voor elke main card is er op Eurosport live een previewshow te zien, gehost door Nesim El Ahmadi en vaste analist Marloes Coenen.
UFC
UFC Vegas 55 | Holm vs. Vieira uitslagen
GISTEREN OM 01:55
UFC
Eurosport Panel vs Terrance McKinney: UFC Vegas 55 picks
GISTEREN OM 12:07