Het is een ongelooflijke opdoffer voor de PPV card die de UFC op zaterdag heeft neergezet. Het evenement zonder titelgevecht werd als verstevigd door de late toevoeging van de partij tussen Rafael Dos Anjos en Rafael Fiziev.
Het nieuws werd bekend tijdens "The MMA Hour" van Ariel Helwani. De Canadese journalist sprak daar met Rafael Dos Anjos die liet weten dat hij geruchten had gehoord dat Fiziev niet zou kunnen vechten. Helwani kreeg daarop een sms van de manager van Fiziev die toevallig naar de show was aan het kijken. Fiziev was op vrijdag in de Verenigde Staten gezond aangekomen. Toen hij zaterdag wakker werd was hij ziek en blijkt hij dus COVID-19 te hebben. De UFC is actief op zoek naar een vervanger voor Fiziev.
UFC
UFC Vegas 56 | LFA kampioen Argueta maakt debuut tegen Jackson op 4 juni
6 UUR GELEDEN
Deze week zijn we terug bij Eurosport en discovery+ met het UFC 272 PPV evenement. Dan zullen voormalig vrienden en tegenwoordig vijanden Colby Covington en Jorge Masvidal het tegen elkaar gaan opnemen in een van de grootste non-titlefight partijen in de historie van de UFC. De previewshow begint zondagochtend om 03.00u op Eurosport en wordt gepresenteerd door Nesim El Ahmadi. Analisten Marloes Coenen & Gilbert Yvel zijn eveneens van de partij. Om 04.00u is het tijd op discovery+ voor de main card.
Main Card
Colby Covington vs. Jorge Masvidal
Rafael Dos Anjos vs. TBA
Edson Barboza vs. Bryce Mitchell
Kevin Holland vs. Alex Oliveira
Sergey Spivak vs. Greg Hardy Jr.
Preliminary Card
Jalin Turner vs. Jamie Mullarkey
Marina Rodriguez vs. Yan Xiaonan
Nicolae Negumereanu vs. Kennedy Nzechukwu
Maryna Moroz vs. Mariya Agapova
Early Preliminary Card
Brian Kelleher vs. Umar Nurmagomedov
Tim Elliott vs. Tagir Ulanbekov
Devonte Smith vs. Ludovit Klein
Dustin Jacoby vs. Michal Oleksiejczuk
UFC
UFC Vegas 57 | Tsarukyan vs. Gamrot gepromoveerd tot main event op 25 juni
7 UUR GELEDEN
UFC
Column Stefan Struve: Het kwartje is eindelijk gevallen bij Michel Pereira
GISTEREN OM 14:08