De locatie van het evenement is tot op heden niet officieel bekend gemaakt. Echter lijkt de VyStar Veterans Memorial Arena in Jacksonville, Florida de beste papieren te hebben. MMA Junkie meldde het gevecht.
Albert Duraev staat al jaren in Rusland bekend als een van de betere atleten. Duraev vocht voor organisaties als M-1 Global en ACB. Bij de ACB werd hij zowel de weltergewicht als middengewicht kampioen. Duraev liet in 2018 al weten naar de UFC te willen. De UFC gaf echter pas drie jaar later gehoor aan deze oproep. Tussen die periode vocht Duraev niet.

Duraev vocht tussen 2018 en 2021 niet omdat hij naar de UFC wilde

UFC
Column Stefan Struve: Het kwartje is eindelijk gevallen bij Michel Pereira
17 UUR GELEDEN
Daarom was zijn overwinning tijdens de Dana White's Contender Series (DWCS) in de eerste ronde tegen Caio Bittencourt nog knapper. Duraev won via een Neck Crank submission.Vervolgens maakte hij na het winnen van het contract in oktober vorig jaar zijn UFC debuut tegen Roman Kopylov. Duraev won het gevecht via unanimous decision en stuit nu op Anthony Hernandez.

Hernandez keert terug voor de eerste keer sinds zijn "upset" tegen Vieira

Foto: Getty Images

Hernandez won in 2018 de titel bij de LFA door Brendan Allen te verslaan en mocht meteen proberen om via de DWCS een UFC contract te verdienen. Hernandez liet geen spaan heel van Jordan Wright en won via KO binnen een minuut. De UFC beloonde Hernandez met een contract. Later zou de overwinning worden omgezet in een no-contest nadat sporen van marihuana in het bloed van Hernandez werden gevonden.

Hernandez zette zijn naam op de kaart door meervoudig BJJ wereldkampioen Rodolfo Vieira te finishen

Hernandez vocht tot dusver viermaal in de UFC en is in evenwicht qua winst-en verliespartijen. Tijdens zijn meest recente partij wist Hernandez een ongelooflijke overwinning te pakken door meervoudig wereldkampioen BJJ Rodolfo Vieira via Arm-in Guillotine Choke submission te finishen.
UFC 273
Alexander Volkanovski vs. Chan Sung Jung
Aljamain Sterling vs. Petr Yan
Irene Aldana vs. Aspen Ladd
Mackenzie Dern vs. Tecia Torres
Jairzinho Rozenstruik vs. Marcin Tybura

Kelvin Gastelum vs. Nassourdine Imavov
Dricus Du Plessis vs. Chris Curtis
Julio Arce vs. Daniel Santos
Vinc Pichel vs. Mark O.Madsen

Pat Sabatini vs. Gavin Tucker
Albert Duraev vs. Anthony Hernandez
Ian Garry vs. Darian Weeks
Mickey Gall vs. Mike Malott
Kay Hansen vs. Piera Rodriguez
UFC
UFC Vegas 55 | Vieira wint controversiële split decision tegen Holm
22/05/2022 OM 03:43
UFC
UFC Vegas 55 | Holm vs. Vieira uitslagen
22/05/2022 OM 01:55