Zoals gebruikelijk is de T-Mobile Arena de laatste jaren het decor voor de laatste UFC PPV van het jaar.
Het gevecht tussen de Poolse ex-kampioen en de vechter uit Dagestan zal zijn om de vacante titel in het licht-zwaargewicht. De winnaar van deze partij mag zich dus de nieuwe kampioen in het licht-zwaargewicht noemen.

UFC Vegas 54 | Een anticlimax tijdens het main event. Rakic raakt geblesseerd aan zijn knie.

UFC
UFC | McGregor lijkt voorlopig nog niet terug te keren in de UFC
27/11/2022 OM 17:19

Update 27 oktober om 01.00u: Rosas Jr. maakt UFC-debuut

Raul Rosas Jr. maakte een aantal weken geleden op 17-jarige leeftijd zijn opwachting tijdens de Dana White's Contender Series. Rosas Jr. die inmiddels 18 jaar is won zijn partij en werd met zijn 17 jaar de jongste atleet die ooit door de UFC werd gecontracteerd. De ongeslagen Mexicaan maakt op 10 december zijn UFC-debuut tegen Jay Perrin.
Voor Perrin is het een must win in de UFC. De Amerikaan verloor zijn eerste twee partijen in de Octagon en zal moeten winnen van Rosas Jr. om actief te blijven in de UFC.

Update 25 oktober om 01.00u: Mitchell treft Topuria

Een mooie partij is toegevoegd aan de laatste PPV van 2022. De ongeslagen Bryce Mitchell gaat het opnemen tegen Ilia Topuria. Mitchell zou eigenlijk op 5 november vechten tegen Movsar Evloev. De Rus raakte echter geblesseerd.
De UFC wilde vervolgens Topuria als nieuwe tegenstander inplannen echter kreeg de Spaanse Georgiër geen goedkeuring om op korte termijn zoveel af te vallen. Hierdoor zullen beide ongeslagen vechters elkaar pas op 10 december treffen. Echter is het geen main event meer en staat het gevecht gepland voor drie ronden.

Update 22 oktober om 13.00u: Pimblett vecht tegen Gordon

Paddy Pimblett keert tijdens de laatste PPV van het jaar terug. De vechter uit Liverpool gaat het opnemen tegen Jared Gordon in Las Vegas. Pimblett is een van de sensaties in de UFC.
De voormalig Cage Warriors kampioen vocht tot dusver driemaal in de Octagon en won alle drie die partijen. Tegenstander Jared Gordon is een taaie veteraan die onder meer de CFFC titel op zijn naam wist te schrijven. Gordon won in de UFC onder meer van Joe Solecki en meest recent van Leonardo Santos.

UFC 282


- Jan Blachowicz vs. Magomed Ankalaev
- Paddy Pimblett vs. Jared Gordon
- Robbie Lawler vs. Santiago Ponzinibbi
- Bryce Mitchell vs. Ilia Topuria
- Ovince St.Preux vs. Philipe Lins
- Raul Rosas Jr. vs. Jay Perrin
- Darren Till vs. Dricus Du Plessis
- Jairzinho Rozenstruik vs. Chris Daukaus
- Edmen Shahbazyan vs. Dalcha Lungiambula
- Billy Quarantillo vs. Alexander Hernandez
- Chris Curtis vs. Joaquin Buckley
- TJ Brown vs. Erik Silva
- Cameron Saaiman vs. TBA
- Vinicius Salvador vs. Daniel da Silva
UFC
UFC | "Strickland wilde gelijk met me knokken" - Jarno Errens
26/11/2022 OM 01:39
UFC
UFC | Krylov treft Spann tijdens het main event op 25 februari
24/11/2022 OM 20:02