Update 21 oktober/01.00u: Whittaker vecht voor eigen publiek

Publiekslieveling en ex-kampioen in het middengewicht Robert Whittaker won vorige maand nog in Parijs van Marvin Vettori. De sympathieke Australiër heeft inmiddels een nieuwe partij gepland staan. Whittaker treft de Braziliaan Paulo Costa op 11 februari in Perth.
UFC
UFC | McGregor lijkt voorlopig nog niet terug te keren in de UFC
27/11/2022 OM 17:19
Costa won zijn meest recente partij tegen de inmiddels gepensioneerde Luke Rockhold. De winnaar van de partij kan waarschijnlijk rekenen op een nieuw titelgevecht.

Info

Tijdens het eerste evenement in Perth stonden op 10 februari 2018 Yoel Romero en Luke Rockhold tegenover elkaar voor interim middengewicht titel. Romero won destijds, maar kon geen aanspraak maken op de titel omdat hij te zwaar was tijdens de weging. Huidige UFC-kampioenen Alexander Volkanovski en Israel Adesanya vochten destijds beiden nog op de prelims.

Alexander Volkanovski finisht The Korean Zombie

Perth

Tijdens het meest recente evenement in Australië won Israel Adesanya de titel door Robert Whittaker in Melbourne te finishen. Dit gebeurde ongeveer 3.5 jaar geleden. De UFC was van plan om in juni 2020 een evenement in Perth te organiseren, maar moest de card annuleren in verband met de coronapandemie. Nu keert de organisatie eindelijk weer terug in Australië.

Toppers

Met vechters als Alexander Volkanovski, Robert Whittaker, Tai Tuivasa, Tyson Pedro, Jake Matthews, Casey O'Neill, Jimmy Crute en Jack Della Maddalena heeft de UFC in ieder geval genoeg keuze om een zeer mooie card neer te zetten voor de altijd trouwe Australische fans. Voor Nederlandse fans zal het evenement in de nacht van zaterdag 11 februari en zondag 12 februari plaatsvinden.

UFC 275 | Matthews slaat knockout specialist Fialho knockout

UFC
UFC | "Strickland wilde gelijk met me knokken" - Jarno Errens
26/11/2022 OM 01:39
UFC
UFC | Krylov treft Spann tijdens het main event op 25 februari
24/11/2022 OM 20:02