Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

UFC 294 | Hoe laat en waar kijk je live naar UFC 294: Makhachev vs. Volkanovski 2

Marcel Dorff

Geupdate 16/10/2023 om 03:01 GMT+2

Deze week staat er een PPV gepland in de Etihad Arena te Abu Dhabi, VAE. Tijdens UFC 294 zet lichtgewicht kampioen Islam Makhachev zijn titel op het spel in een rematch tegen vedergewicht kampioen Alexander Volkanovski. Zaterdag 21 oktober vanaf 19:00 uur kijk je naar de preview show op discovery+. De main card kijk je vanaf 20:00 uur Nederlandse tijd live en exclusief op Eurosport & discovery+.

UFC 294 | Makhachev vs. Volkanovski 2 Promo

Aanvangstijden

Zoals eerder vermeld kun je vanaf 19:00u de preview show kijken op Eurosport & discovery+. De main card (die uit vijf partijen bestaat) kun je vanaf 20:00u bekijken eveneens live en exclusief op discovery+.
picture

UFC 294 | Een evenement vol met spektakel

Wil je nog meer zien van UFC 294? Dan kun je vanaf 18:00u al kijken op discovery+. De late prelims zijn te zien via de Amerikaanse stream.

Titelgevecht

Het evenement was gebouwd om de rematch tussen kampioen Islam Makhachev en ex-kampioen Charles Oliveira in het lichtgewicht. Echter moest Oliveira zich met een gescheurde wenkbrauw terugtrekken tien dagen voor het evenement. Hierdoor moest de UFC op zoek naar een vervanger en kwam het uit bij vedergewicht kampioen Alexander Volkanovski.
picture

UFC 284 | Makhachev verslaat Volkanovski in een slijtageslag

De Australiër vocht in februari van dit jaar al tegen Makhachev. Makhachev won toen via een zeer close unanimous decision. Ondanks dat Volkanovski net weer fit is na een handoperatie vlak na het verdedigen van de vedergewicht titel in juli heeft hij het gevecht aangenomen. Wie verlaat Abu Dhabi met de lichtgewicht titel?

Co-Main Event

Het co-main event is een hele belangrijke partij in het middengewicht. Paulo Costa zou eigenlijk tijdens dit evenement zijn opwachting maken, maar raakte geblesseerd. Ex-weltergewicht kampioen Kamaru Usman gaat nu naar het middengewicht en neemt het op tegen de schier onaantastbare Khamzat Chimaev.
picture

UFC 294 | Usman treft Chimaev in het co-main event

Superster en publiekslieveling Chimaev is eveneens overgekomen van het weltergewicht en weet dat hij bij een goede prestatie tegen Usman wel eens de nieuwe uitdager kan worden in het middengewicht. De ongeslagen vechter is voor de UFC iemand die heel goed verkoopt bij het publiek.

Main Card UFC 294

  • Islam Makhachev vs. Alexander Volkanovski
  • Kamaru Usman vs. Khamzat Chimaev
  • Magomed Ankalaev vs. Johnny Walker
  • Ikram Aliskerov vs. Warlley Alves
  • Said Nurmagomedov vs. Muin Gafurov

UFC Evenementen

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en de aanvangstijden en match-ups in de UFC? Hou Eurosport in de gaten en bekijk ook artikel met alle evenementen en aankomende partijen tot dusver in 2023.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie