Blaydes vertelde dat hij liever met publiek dan zonder publiek vecht. Zijn prestatie wordt er niet door beïnvloed, maar hij is gewoon eraan gewend om met publiek te vechten.
Blaydes laat eveneens weten dat hij vijf weken had moeten herstellen van zijn gebroken oogkas wat hij opliep in de partij tegen Jairzinho Rozenstruik.

Meer dan alleen een worstelaar

UFC
UFC Long Island | Ortega en Rodriguez vechten het main event op 16 juli
GISTEREN OM 19:06
Blaydes begrijpt niet waarom mensen hem als een pure worstelaar zien. Hij heeft namelijk meerdere mensen knockout geslagen. Worstelen zal altijd zijn basis zijn echter is hij het er niet mee eens dat hij altijd als worstelaar wordt weggezet.
Zowel Blaydes als Daukaus verloren van Derrick Lewis. Echter zegt Blaydes dat de partijen totaal niet met elkaar te vergelijken zijn. Met een overwinning op Daukaus hoopt Blaydes op een eventuele interim titelgevecht tegen Ciryl Gane.
Kornman vroeg Blaydes eveneens of het hem irriteerde dat hij niet vaak genoemd wordt als een van de beste vechters van de divisie. Blaydes liet weten dat het hem eerst wel iets deed, maar tegenwoordig niet meer. Hij werkt gewoon hard en probeert elke dag beter te worden. Trashtalk is niet weggelegd voor Blaydes.

Veel respect voor Overeem

Tot slot kwam uiteraard ook de partij tegen Alistair Overeem aan bod. En het vervolg dat Overeem vervolgens contact zocht met Blaydes om samen te trainen. Blaydes was verrast en wilde graag met Overeem samenwerken. Zo konden beide atleten van elkaar leren en beter worden.
UFC
UFC Vegas 56 | LFA kampioen Argueta maakt debuut tegen Jackson op 4 juni
26/05/2022 OM 01:36
UFC
UFC Vegas 57 | Tsarukyan vs. Gamrot gepromoveerd tot main event op 25 juni
26/05/2022 OM 01:21