Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

UFC | De UFC maakt het schema van het eerste kwartaal van 2023 bekend

Marcel Dorff

Gepubliceerd 09/12/2022 om 03:48 GMT+1

De UFC zit in de laatste fase van 2022. De organisatie kijkt alvast uit naar 2023. Inmiddels zijn er al vier PPV-evenementen bekend die in het eerste kwartaal van 2023 zullen plaatsvinden. Ook zullen er verschillende Fight Nights in Las Vegas gevochten worden. Eveneens keert de UFC terug naar San Antonio, Texas voor een evenement in maart 2023.

UFC | UFC in 2023

PPV-evenementen

De organisatie maakte eerder al bekend dat het voor PPV-evenementen naar Rio de Janeiro, Perth en Londen zou gaan in 2023. Zojuist werd ook het PPV-evenement op 4 maart in Las Vegas officieel bekend gemaakt.

Fight Nights

Nieuwe Fight Night data die bekend zijn gemaakt vinden plaats op 18 februari, 25 februari, 11 maart en 25 maart. Die laatste op 25 maart staat gepland in San Antonio, Texas. De andere drie nieuwe Fight Night evenementen staan gepland in Las Vegas.

Zuid-Korea

Opvallend is dat de UFC het Fight Night evenement dat gepland staat op 4 februari in Seoul, Zuid-Korea nog niet officieel heeft bevestigd. Voor dit evenement zijn al een behoorlijk aantal gevechten vastgelegd.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie