Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

UFC | "Masvidal beschuldigd van mishandeling Covington in Steakhouse"

Marcel Dorff

Geupdate 23/03/2022 om 10:05 GMT+1

Afgelopen nacht kwam het nieuws naar buiten dat Jorge Masvidal en Colby Covington 2,5 week na hun partij in de Octagon slaags waren geraakt in het Papi Steak te Miami Beach, Florida. Inmiddels zijn er iets meer details bekend over het voorval.

Covington en Masvidal - The Saga continues

Foto: Getty Images

Volgens het Miami Beach Police Report heeft Masvidal zich schuldig gemaakt aan mishandeling. Het slachtoffer, dat in verband met Marsy's Law niet bij naam genoemd wordt, hield er onder meer een gebroken tand aan over. Dit verklart de Miami Beach Police aan ESPN.
Masvidal tweette onderstaande video direct na het voorval.
Manager Malki Kawa van First Round Management liet ook van zich horen, maar verwijderde onderstaande tweet later.
picture

Kawa Tweet

Foto: Eurosport

In een video die TMZ verspreidde was Covington te horen die zei dat Masvidal op hem afkwam en hem begon te slaan. Covington rende weg en vroeg zich af hoe Masvidal wist dat hij juist op deze plek zat te eten.
Het slachtoffer (Covington) vertelde de politie dat hij werd aangevallen door Masvidal toen hij het restaurant verliet. Volgens Covington sloeg Masvidal hem uit het niets tweemaal. Covington verklaarde dat Masvidal hem zowel op zijn mond als op zijn oog heeft geraakt. En dat Masvidal zei dat Covington niet over zijn kinderen had moeten praten. Covington liep een geschaafde pols en een gebroken tand op aan het voorval. Eveneens had Masvidal een masker mondmasker om en had hij zijn hoodie over zijn hoofd gedaan. Covington verklaarde hem te herkennen aan zijn stem en aan zijn lange krullende haren die onder de hoodie vandaan kwamen.
Het is onbekend wat op dit moment verder gaat gebeuren.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie