Het is een flinke aderlating voor de UFC die nu op zoek zal moeten naar een nieuwe tegenstander voor Makhachev met nog maar negen dagen te gaan tot het evenement. Ariel Helwani meldde het nieuws, wij kunnen inderdaad bevestigen dat het gevecht van de card is afgehaald. Het evenement staat gepland in het UFC APEX te Las Vegas.
Dariush was bezig aan zijn beste periode in de UFC met zeven overwinningen. De sterke grondvechter liet in zijn meest recente partijen ook een evolutie in zijn stand-up spel zien. Dariush won in zijn meest recente partij van voormalig interim kampioen Tony Ferguson en nestelde zich door die overwinning in de Top 5 van de divisie.
Tegenstander Makhachev wordt al een tijd bestempeld als dé grootste bedreiging voor iedereen in de divisie. Makhachev won zijn laatste negen partijen en finishte zijn laatste drie tegenstander allemaal via submission. Het is voor de UFC een catastrofe dat het gevecht is uitgevallen. Het is onbekend of wat er nu gaat gebeuren. Publiekslieveling Bobby Green heeft inmiddels via Instagram al laten weten dat hij paraat staat. Hij vocht een paar dagen geleden nog tegen Nasrat Haqparast.
UFC
UFC Vegas 56 | LFA kampioen Argueta maakt debuut tegen Jackson op 4 juni
6 UUR GELEDEN
UFC Vegas 49
Islam Makhachev vs. TBA
Misha Cirkunov vs. Wellington Turman
Ji Yeon Kim vs. Priscila Cachoeira
Arman Tsarukyan vs. Joel Alvarez
Rongzhu vs. Ignacio Bahamondes
Gregory Rodrigues vs. Armen Petrosyan
Josiane Nunes vs. Jennifer Gonzalez
Terrance McKinney vs. Fares Ziam
Jinh Yu Frey vs. Hannah Goldy
Alejandro Perez vs. Jonathan Martinez
Jonny Parsons vs. Micheal Gillmore
Victor Altamirano vs. Carlos Hernandez
UFC
UFC Vegas 57 | Tsarukyan vs. Gamrot gepromoveerd tot main event op 25 juni
6 UUR GELEDEN
UFC
Column Stefan Struve: Het kwartje is eindelijk gevallen bij Michel Pereira
GISTEREN OM 14:08