Tweede main event

Hill zegt dat hij klaar is voor de het gevecht tegen Thiago Santos. In zijn vorige gevecht tegen Johnny Walker werd de partij een week voor aanvang van co-main event naar main event gepromoveerd en moest Hill enkele dingen aanpassen. Nu is dat niet het geval en wil hij gewoon zijn focus vasthouden.

Titelgevecht

UFC
UFC Vegas 59 | Memorabel evenement met tien finishes in tien partijen
13 UUR GELEDEN
Hill verwacht te domineren en te winnen tegen Santos. Hill wil een statement maken en hoopt om vervolgens tegen de top te kunnen vechten van de divisie. En misschien wel een titelgevecht eraan over te houden.

Jamahal Hill verslaat Johnny Walker. De Amerikaan slaat de Braziliaan zwaar knockout in de eerste ronde.

Foto: Getty Images

Thiago Santos

Volgens Hill is Santos een grote naam en idool voor mensen. Hij heeft veel respect voor de Braziliaan. Zelf heeft hij geen idool. Wel ziet hij zijn ouders en zijn coaches als grote voorbeelden in zijn leven.

Thiago Santos moet zijn plek in de rankings verdedigen tegen Jamahal Hill

Foto: Getty Images

Focus

Hill zelf probeert altijd zijn focus vast te houden en zijn partijen te zien als een dag in de gym. Hill heeft alles al eens meegemaakt dus is niet extra zenuwachtig als hij de Octagon instapt. Wel is er een gezonde spanning aanwezig bij de Amerikaan.

Videoproductie

Hill houdt ervan om content te creëren op Instagram. Hill was in videoproductie in school en wil na zijn MMA carrière daar ook weer mee verder gaan.

Ook Jamahal Hill doet aan 'shoeys'. Hij vecht op 6 augustus zijn tweede main event voor de UFC tegen Thiago Santos.

Foto: Getty Images

Thumbs Up

Hill heeft een een ‘thumbs up’ tattoo op zijn borst. De Amerikaan zegt dat het verwijst naar het noordelijke gedeelte Grand Rapids waar hij als jongen opgroeide.

Sweet Dreams

De bijnaam van Jamahal Hill is ‘Sweet Dreams’. De Amerikaan tekende zijn eerste amateurcontract terwijl het liedje ‘Sweet Dreams’ op de achtergrond speelde. Hill had nog geen bijnaam waarna zijn teamgenoot zei dat hij Sweet Dreams moest nemen als bijnaam. Hill zag dit wel zitten en de rest is geschiedenis.
UFC
UFC Vegas 59 | Santos vs. Hill uitslagen
20 UUR GELEDEN
UFC
UFC Vegas 59 | Hill wint het main event via TKO in de vierde ronde
20 UUR GELEDEN