Moto 2: Dikverdiende zege Pecco Bagnaia in Thailand, Marini steelt de show

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 07/10/2018 om 08:30 GMT+2

Op ijzersterke wijze heeft Francesco 'Pecco' Bagnaia in de Moto2 de GP van Thailand op zijn naam geschreven. De Italiaanse leider in de WK-stand reed een sublieme race en boekte alweer zijn zevende zege van het seizoen. Maar de show werd gestolen door Luca Marini, de halfbroer van Valentino Rossi, die na een paar geweldige inhaalacties als tweede finishte. De highlights van de WK-race in Buriram.

Moto 2 Thailand: Hlts race

MOTO GP
De Thaise Grand Prix in Buriram is zondag live te zien op Eurosport 1 en de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Dus, wil je geen bal, crash of ontsnapping missen, ga dan naar eurosportplayer.nl. Een jaarabonnement is nu slechts € 3,99 per maand.