Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Remmenknijper Fenati rijdt komend seizoen in de Moto3

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 16/11/2018 om 18:26 GMT+1

Hij is verantwoordelijk voor de meest bizarre actie van dit raceseizoen, maar Romano Fenati keert 'gewoon' terug op de internationale circuits. De Italiaan, die in september door zijn team Marinelli Slipers ontslagen werd omdat hij tijdens de GP van San Marino vol in de rem van Stefano Manzi kneep, rijdt volgend seizoen in de Moto3.

Romano Fenati wurde bis Jahresende gesperrt

Foto: SID

De 22-jarige Italiaan kreeg van de motorsportfederatie FIM een schorsing tot het einde van het seizoen aan zijn broek, werd ontslagen en leek een verdere carrière op de racemachine te kunnen vergeten. Vrijdag werd echter bij de publicaties van de startplaatsen voor het seizoen 2018/'19 bekend dat zijn oude werkgever (onder de nieuwe naam Team O) Fenati een nieuwe kans biedt.
GP VALENCIA LIVE
De GP van Valencia is zondag live te zien op Eurosport 1 en de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Dus, wil je geen bal, crash of ontsnapping missen, ga dan naar eurosportplayer.nl. Een jaarabonnement is nu slechts € 3,99 per maand.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie