Het Losail international circuit, aan de rand van Doha, met zijn stof, zijn wind, die enorme rare tent en zijn sfeerloze ambiance - heeft sinds 2008 toch een speciaal plekje in de harten van de MotoGP-fan. Dat was namelijk het jaar dat de GP van Qatar verplaatst werd - van een dag - naar een avond race, en vooral - van het midden - naar het begin van de MotoGP kalender. De seizoensopener! De afgelopen 12 jaar werd het geduld van iedereen besmet met het MotoGP-virus na een lange winter zonder ronkende motoren eindelijk beloond met de eerste GP van het jaar - onder het kunstlicht in Doha.
Dit jaar is de wereld echter in de ban van een ander virus. Het C woord. Corona. of Covid-19, of Sars-Cov-2 - of dat klote virus dat ervoor zorgt dat de eerste 2 GP’s van het seizoen 2020 niet doorgaan wanneer het ons beloofd was. Daarom op dit moment geen overslaande stem van Frank Weeink die twee coureurs met 0.023 seconden verschil over de finish ziet komen en uitgeput neerploft in zijn stoel gevolgd door een droge gaat het Frank” van zijn sidekick Peter Bom - maar een podcast, met de twee zelfde heren, vanuit Hilversum. Want gelukkig raken zij nooit uitgepraat over de MotoGP.
MotoGP
MotoGP | Bagnaia wint afsluitende GP - Rossi 10e bij afscheid
14/11/2021 OM 15:31
Dit is de grote MotoGP seizoenspreview 2020 van The In Lap, de MotoGP-podcast van Eurosport met Jules Huijnen en de Eurosport MotoGP-commentatoren Frank Weeink en Peter Bom.

Andere plekken om de podcast te luisteren:
Andere mogelijkheden: https://theinlap.transistor.fm/subscribe
Google Podcasts duurt nog even.
MotoGP
Moto2 | Remy Gardner wereldkampioen - Fernandez wint GP
14/11/2021 OM 15:28
MotoGP
MotoGP | Bagnaia wint afsluitende GP - Rossi 10e bij afscheid
14/11/2021 OM 15:27