Eurosport

Zo volg je de Winterspelen online en via de Eurosport Player

Zo volg je de Winterspelen online en via de Eurosport Player
By Eurosport

The 01/02/2018 at 16:11Bijgewerkt The 01/02/2018 at 17:05

Met een abonnement op de Eurosport Player hoef je geen seconde van de actie te missen. Je kunt je tijdens de Olympische Winterspelen van PyeongChang 2018 live wedstrijden en exclusieve video’s volgen via Eurosport.nl en uiteraard de Player zelf. Je hebt direct toegang tot honderden uren aan live sport en video’s.

Met je eigen account kun je meteen het volledige sportaanbod bekijken op de Eurosport Player. Dat is ook mogelijk op Eurosport.nl, waar je ook meteen het laatste nieuws, resultaten en andere olympische informatie vindt.

Wat is waar te zien?

Eurosport Player Eurosport.nl
Relax en geniet van alle sporten Alles over de Winterspelen
Elke seconde live en on demand Alle actie in één omgeving
Connected TV De allerlaatste scores en resultaten
Streamen, Eurosport Player website en apps Het laatste nieuws en gratis video’s
Volg de Spelen van PyeongChang 2018 online

Volg de Spelen van PyeongChang 2018 onlineEurosport

Veelgestelde vragen

1) Heb ik een abonnement op de Eurosport Player nodig als ik uitslagen en nieuws wil bekijken?

Nee. Een abonnement op de Eurosport Player is niet nodig als je de reguliere pagina’s op Eurosport.nl wilt bezoeken. Alleen als je toegang wilt tot onze exclusieve video’s moet je een abonnement hebben.

2) Ik heb al een abonnement op de Eurosport Player. Hoe kan ik de wedstrijden live zien via de website?

Zodra je bent ingelogd via jouw Eurosport Player account, hoef je alleen nog maar op een video te klikken. De beelden starten dan vanzelf. Ben je nog niet ingelogd, dan verschijnt er een nieuw scherm waarin je jouw inloggegevens kunt invoeren. Gebruik daarbij hetzelfde e-mailadres en paswoord die je gebruikt voor jouw Eurosport Player-account.

3) Ik wil toegang tot exclusieve video’s. Wat moet ik doen?

Om de live wedstrijden te zien, heb je een abonnement op de Eurosport Player nodig. Ga naar Eurosport Player en schrijf je in. Op Eurosport.nl kun je vervolgens met deze gegevens inloggen. Dit is nodig bij online video’s met het logo van Eurosport. Het logo betekent dat deze content alleen zichtbaar is voor abonnees van de Eurosport Player.

4) Ik heb problemen met inloggen. Wat moet ik doen?

5) Kan ik de beelden van Eurosport.nl ook op mijn tv zien?

Helaas is dit nog niet mogelijk. Als je content op een extern scherm wilt streamen, dan moet je de Eurosport Player gebruiken.

Nieuwste video's