Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Beijing 2022 | "Sjinkie leer het nou een keer" - Commentatrice Aardoom na penalty Knegt

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 09/02/2022 om 14:27 GMT+1

Avalon Aardoom snapt niet dat Sjinkie Knegt elke keer weer tegen een penalty aanloopt. De Eurosport-commentatrice was bijzonder kritisch op de Nederlandse shorttracker nadat hij was uitgeschakeld in de halve finale van de 1500 meter.

Beijing 2022 | "Sjinkie leer het nou een keer" - Commentatrice Aardoom na penalty Knegt

"Sjinkie, leer het nou een keer. Het lijkt me niet dat de jury hier nog verbaasd over is. Dit is misschien wel de tiende keer dat hij hier tegenaan loopt", sprak Aardoom. "Het is zo zonde. Als Nederlander baal ik hier gewoon van. De ene keer houdt hij zijn handen thuis, maar de andere keer denkt hij er zomaar even voor te gaan zitten."
picture

Beijing 2022 | kwartfinale 1000m eindstation voor gediskwalificeerde Sjinkie Knegt

Armblok

Knegt kwam woensdag als derde over de finish tijdens de halve finale, maar kreeg later een penalty na een armblok. Hierdoor gaat Knegt niet naar de B-finale. Maandag kreeg de Nederlander tijdens de 1000 meter ook al twee straffen opgelegd.

De 1500 meter, de afstand waarop hij vier jaar geleden nog zilver won, was zijn laatste kans op individueel succes tijdens deze Olympische Spelen. Knegt komt alleen nog met de Nederlandse ploeg in actie tijdens de aflossing.

WAAR KIJK JE?

De olympische vlam brandt! Twee weken lang worden we tijdens de Olympische Spelen getrakteerd op prachtige topsport terwijl er wordt gestreden om olympische medailles. Iedere minuut van de Olympische Spelen Beijing 2022 zie je op discovery+. Kijk alle streams van alle onderdelen van start tot finish. Tot 20 februari betaal je €29.99 voor een jaar lang sport.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie