Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

International Championship | O’Sullivan raakt rode bal maar niet - acht pogingen voor Ronnie

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 08/11/2023 om 13:15 GMT+1

Ronnie O’Sullivan is tijdens het eerste frame van zijn partij tijdens Anthony McGill in de problemen gebracht. De Schot legde de witte bal snooker achter geel, waardoor het voor ‘The Rocket’ een pittige klus werd om op het International Championship de vereiste rode bal te raken. Het zorgde voor een vrachtlading aan punten voor McGill, die er 24 kreeg bijgeschreven.

International Championship | O’Sullivan raakt rode bal maar niet - acht pogingen voor Ronnie

O’Sullivan ging de uitdaging graag aan om de rode bal te raken, maar wilde ook geen risico nemen en een simpele pot laten liggen. Daarop besloot hij de rode bal van blauw zo dunnetjes mogelijk te willen raken, om het op zijn beurt McGill weer moeilijk te maken.
Dat bleek echter zo simpel nog niet. Voordat O’Sullivan er na allerlei pogingen – acht stuks maar liefst – in was geslaagd om de rode bal zoals bedacht te raken, incasseerde hij 24 stafpunten. Alhoewel, die werden aan de score van McGill toegevoegd waardoor hij een mooie voorsprong nam.
Eenmaal ontsnapt snoepte O’Sullivan nog wat punten af van zijn achterstand, maar dik een halfuur na de break-off pakte McGill toch echt het eerste spelletje.
picture

International Championship | O’Sullivan neemt pas definitief afstand van Jones na century van 130

WAAR KIJK JE?

De Belgische wereldkampioen Luca Brecel heeft een nieuw doel: de nummer één van de wereld worden! Lukt hem dit? Je kunt het ook dit seizoen natuurlijk weer volgen via Eurosport en discovery+. Mis niets van Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, John Higgins, Judd Trump en alle andere tovenaars van het groene laken!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie