Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

International Championship | Succesreeks Judd Trump eindelijk ten einde - Maguire zet punt

Kevin van Nunen

Gepubliceerd 07/11/2023 om 16:00 GMT+1

Judd Trump kan nog een partij snooker verliezen. Het bewijs is geleverd bij de laatste 32 van het International Championship. Na 22 overwinningen op rij liep de Ace in the Pack weer eens tegen een nederlaag aan. Stephen Maguire bleek in staat om de ongekende reeks van Trump een halt toe te roepen. De Schot won met 6-3.

International Championship | Judd Trump kent geen genade - gunt 12-jarige Wang Xinzhong geen frame

Trump ging in Tianjin op voor zijn vierde rankingtitel op rij. Hij had de afgelopen periode de English Open, Wuhan Open en Northern Ireland Open gewonnen. De Juddernaut was zelfs zo succesvol dat hij in de buurt kwam van nummer één van de wereld Ronnie O’Sullivan.
Wellicht is het geen toeval dat het uitgerekend nu fout liep, want ook andere uitdagers als Luca Brecel en Mark Allen hebben moeite om O’Sullivan te onttronen. Dit terwijl The Rocket de concurrentie toch wel degelijk kansen bood. Ook Brecel en Allen vlogen er in China al vroeg uit.
picture

International Championship | 12-jarige Wang Xinzhong meldt zich voor partij tegen Judd Trump

Reeks van 22 overwinningen ten einde

Dat gezegd hebbende moest het natuurlijk een keer gebeuren dat Trump weer ging verliezen. Een reeks van 22 overwinningen op rij was simpelweg absurd. Die ene nederlaag zat eraan te komen, er was geen ontsnappen aan want Trump kon onmogelijk alle toernooien winnen.
En Maguire was de gelukkige om hem die verliespartij aan te smeren. Maguire meldt zich nu ten koste van TRump bij de laatste zestien, waarin hij de strijd aangaat met Ryan Day.
picture

Northern Ireland Open | Hallo zeg! Judd Trump pot roze en speelt witte bal over zeven banden

Waar kijk je?

De Belgische wereldkampioen Luca Brecel heeft een nieuw doel: de nummer één van de wereld worden! Lukt hem dit? Je kunt het ook dit seizoen natuurlijk weer volgen via Eurosport en discovery+. Mis niets van Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, John Higgins, Judd Trump en alle andere tovenaars van het groene laken!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie