Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Northern Ireland Open | Judd Trump spot moeilijke pot - perfecte uitvoering tijdens achttiende zege

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 28/10/2023 om 00:57 GMT+2

De teller voor Judd Trump staat inmiddels op achttien overwinningen op rij. Achttien! De Ace in the Pack stootte op die manier door naar de halve finale van de Northern Ireland Open, maar helemaal vanzelf ging het niet. Trump moest tegen Stephen Maguire een achterstand ongedaan maken en won pas via een decider (5-4), maar voerde onderweg wel een perfecte pot uit.

Northern Ireland Open | Judd Trump spot moeilijke pot - perfecte uitvoering tijdens achttiende zege

Het was aan het begin van de partij, helemaal in het eerste frame, toen Trump al voor het hoogtepunt van de avond zorgde door een rode bal op prachtige wijze langs de band te potten. Terecht klonk er in de Waterfront Hall applaus voor Trump, die in blakende vorm steekt.
Trump won voor de achttiende keer op rij, maar moest er tegen Maguire hard voor werken en zelfs een achterstand ongedaan maken. Voor de tweede keer op rij, na eerder versus Noppon Saengkam, sloeg Trump toe in de noodzakelijke decider. Dit keer niet na zeven, maar na negen frames.
De streak van Trump blijft dus in stand. Na winst van de English Open en de Wuhan Open is hij ook in Noord-Ierland nog op zaterdag nog altijd in de race voor de hoofdprijs. Trump speelt in de halve eindstrijd tegen Barry Hawkins, die tegen David Gilbert evengoed een decider nodig had.
picture

Northern Ireland Open | Trump boekt 16e en 17e overwinning op rij - stoomt door naar kwartfinale

Waar kijk je?

De Belgische wereldkampioen Luca Brecel heeft een nieuw doel: de nummer één van de wereld worden! Lukt hem dit? Je kunt het ook dit seizoen natuurlijk weer volgen via Eurosport en discovery+. Mis niets van Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, John Higgins, Judd Trump en alle andere tovenaars van het groene laken!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie