Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Riyadh Masters | Luca Brecel profiteert bijna van maar liefst drie flukes op rij

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 07/03/2024 om 11:31 GMT+1

Luca Brecel had over zijn start van de finale van de Riyadh Masters niet te klagen. Hij kwam met 2-1 voor tegen Ronnie O’Sullivan en alsof dat nog niet genoeg was, vielen er ook nog eens twee flukes op rij zijn kant op. Bijna werden het er zelfs drie! Daarna was het geluk van de regerend wereldkampioen wel op…

Riyadh Masters | Luca Brecel profiteert bijna van maar liefst drie flukes op rij

De referee merkte al op dat de break van Brecel bestond uit slechts één punt, maar toen viel prompt alsnog de groene bal binnen, waardoor dat ene punt werd verviervoudigd. Ook de daaropvolgende rode bal floepte met een geluksfactor de pocket in.
Wat zou er volgen? Een poging om geel te potten. Die poging mislukte, maar in de rebound bleek zowel geel als bruin nog kansrijk. Tegelijkertijd was dit echter te mooi om waar te zijn, waarna de beurt toch écht overging naar O’Sullivan, die toen was warmgedraaid en de finale met 5-2 naar zich toetrok.
picture

Riyadh Masters | Ronnie O’Sullivan straft misser Luca Brecel op zwart af - wint finale met 5-2

WAAR KIJK JE?

De Belgische wereldkampioen Luca Brecel kan in Sheffield de eerste speler worden die zijn eerste wereldtitel verdedigt, maar de concurrentie is moordend. Het ultieme seizoenseinde in de Crucible is natuurlijk te volgen via Eurosport en discovery+. Mis niets van Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, John Higgins, Judd Trump en alle andere tovenaars van het groene laken! Volg je ons nieuwe kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie