Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Riyadh Masters | Publiek dolenthousiast bij ereronde Ronnie O’Sullivan - bonus gouden bal omhoog

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 07/03/2024 om 13:11 GMT+1

Het publiek aanwezig bij de finale van de Riyadh Masters heeft niet alleen genoten van snooker, maar ook van de ereronde van Ronnie O’Sullivan. Sla de beelden er maar op na. De Saoedische fans wilden allemaal een selfie, handtekening of handdruk van ‘The Rocket’, die duidelijk zeer populair is in Saoedi-Arabië.

Riyadh Masters | Publiek dolenthousiast bij ereronde Ronnie O’Sullivan - bonus gouden bal omhoog

O’Sullivan won met 5-2 van Luca Brecel, door een misser van de Belg op de zwarte bal af te straffen. Brecel stond op dat moment op een 2-1 voorsprong en dacht aan meer, maar nadat zwart tegen de verwachting van de wereldkampioen in op tafel bleef, nam O’Sullivan het heft in handen.
Tijdens de plichtplegingen naderhand vielen enkele zaken op: zo werd enthousiast gereageerd tijdens het vraaggesprekje met O’Sullivan en kondigde de grote investeerde aan dat de bonus voor een 147/167 break inclusief gouden bal wordt opgetrokken naar maar liefst 1 miljoen dollar.
Als klap op de vuurpijl werd hardop gesproken over het opzetten van een snookerschool genaamd de Ronnie O’Sullivan Academy. Of het allemaal zo ver komt, moet blijken, maar het enthousiasme van de fans was er niet minder om. Bekijk de beelden van de ereronde van O’Sullivan maar.
picture

Riyadh Masters | Ronnie O’Sullivan straft misser Luca Brecel op zwart af - wint finale met 5-2

WAAR KIJK JE?

De Belgische wereldkampioen Luca Brecel kan in Sheffield de eerste speler worden die zijn eerste wereldtitel verdedigt, maar de concurrentie is moordend. Het ultieme seizoenseinde in de Crucible is natuurlijk te volgen via Eurosport en discovery+. Mis niets van Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, John Higgins, Judd Trump en alle andere tovenaars van het groene laken! Volg je ons nieuwe kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie