Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Snooker | Dit is het seizoen tot nu toe - hattrick Judd Trump, historische triomf O’Sullivan

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 18/12/2023 om 12:04 GMT+1

Het groene laken levert voorlopig tijdens het nieuwe seizoen snooker. Wereldkampioen Luca Brecel heeft nog wat moeite om door te pakken, maar het is desondanks genieten geblazen. Niet in de laatste plaats van Judd Trump en Ronnie O’Sullivan, terwijl zich ook verrassingen hebben voorgedaan.

Snooker | Dit is het seizoen tot nu toe - hattrick Judd Trump, historische triomf O’Sullivan

Het is nu tijd voor een kleine pauze om Kerstmis te vieren, maar begin 2024 vervolgt het snooker zijn seizoen met de Masters. En we kunnen niet wachten! De top zestien van de wereld neemt het dan in Londen tegen elkaar op en dat belooft veel goeds.
Het seizoen tot dusver leverde ook al veel goeds op, wat prachtig is samengevat in bovenstaande video. Geniet nogmaals van de hattrick van Judd Trump (English Open, Wuhan Open, Northern Ireland Open) en de historische triomf van O’Sullivan tijdens de UK Championship.
O’Sullivan is nu zowel de jongste als de oudste winnaar van de UK Championship. Verspreid over een periode van dertig jaar won hij het toernooi maar liefst acht keer.
picture

Scottish Open | Wilson opnieuw naar finale - geweldige decider met snookers en te vroeg juichen Zhou

WAAR KIJK JE?

De Belgische wereldkampioen Luca Brecel heeft een nieuw doel: de nummer één van de wereld worden! Lukt hem dit? Je kunt het ook dit seizoen natuurlijk weer volgen via Eurosport en discovery+. Mis niets van Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, John Higgins, Judd Trump en alle andere tovenaars van het groene laken! Volg je ons nieuwe kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie