Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

The Masters | Trump heeft onderweg naar halve finale meer last van vlieg dan Wilson

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 14/01/2022 om 19:00 GMT+1

Judd Trump heeft zich supersnel geplaatst voor de halve finales van The Masters. Hij was met 6-1 te sterk voor Kyren Wilson en had – letterlijk en figuurlijk – meer moeite om een andere tegenstander van zich af te slaan. Eens te meer werd Ally Pally namelijk geteisterd door gezoem.

The Masters | Trump heeft onderweg naar halve finale meer last van vlieg dan Wilson

Er bracht eerder deze week al een gevleugelde vriend een bezoek aan het laken, terwijl ook het WK darts op dezelfde locatie onlangs al onverwachts bezoek kreeg. Wereldkampioen Peter Wright mikte tijdens het ingooien zelfs op de vlieg.
Zodra er in Alexandra Palace weer eens gezoem klinkt, wordt de boosdoener al snel omgedoopt tot Ally Pally Fly of Ally Pally Bee. Zowel Trump, Wilson als de scheidsrechter deed een poging om van de vlieg af te komen.
picture

The Masters | Referee doodt vlieg tijdens spartij tussen Trump en Wilson

Succes voor ref

De referee was het meest succesvol, al weten we niet helemaal zeker of daarmee alle insecten zijn uitgeschakeld. Wie weet volgt er nieuw bezoek tijdens de halve finale of eindstrijd.
Trump staat in de halve eindstrijd tegenover Barry Hawkins of Mark Selby, die vrijdagavond de strijd met elkaar aanbinden. De andere halve finale gaat tussen Mark Williams en Neil Robertson.
picture

The Masters | Beestje bezoekt biljartlaken tijdens partij tussen Bingtao en Williams

WAAR KIJK JE?

Wie staat er zondagavond met de Paul Hunter Trophy? Wij zijn er vanaf begin tot einde bij. Mis niks van de tweede Triple Crown van het seizoen bij Eurosport en discovery+.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie