Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

The Masters | Pocket kapot! - Technicus met boormachine herstelt netje tussen frames door

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 14/01/2024 om 16:18 GMT+1

De finale van The Masters tussen Ronnie O’Sullivan en Ali Carter heeft een bijzondere vorm van oponthoud gekend. Tussen twee frames door moest de hulp van een capabele timmerman worden ingeroepen om de pocket te herstellen. De technische kunde van de timmerman was meer dan voldoende om de vertraging minimaal te houden.

The Masters | Pocket kapot! - Technicus met boormachine herstelt netje tussen frames door

Tussen twee frames door, terwijl de referee de tafel klaarmaakte voor het volgende frame, kwam er snel een technicus de arena in om wat herstelwerkzaamheden uit te voeren. Het leertje dat vastzit aan de pocket was losgeraakt, niet geheel toevallig linksonder.
Dit is één van de pockets waar tijdens een partij de meeste ballen in verdwijnen, laat staan tijdens een toernooi van een week tussen de beste zestien spelers van de afgelopen twee jaar. Ook O’Sullivan en Murphy potten volop ballen tijdens een gelijk opgaande strijd.
picture

The Masters | Ali Carter beukt deur naar finale open - Allen blijft weg van beste niveau

WAAR KIJK JE?

Met The Masters is het laatste gedeelte van het snookerseizoen begonnen. Wie deelt in Alexandra Palace, Londen een eerste tik uit aan de concurrentie op weg naar The Crucible in april? Kijk hoe Ronnie O’Sullivan, Judd Trump, Mark Selby en anderen het ervan af brengen via Eurosport en discovery+! Volg je ons nieuwe kanaal op WhatsApp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie