Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

The Masters | Ronnie O’Sullivan heeft geen problemen met Hawkins - komt in laatste kwartier los

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 11/01/2024 om 17:03 GMT+1

Ronnie O’Sullivan is de eerste halvefinalist op The Masters 2024. ‘The Rocket’ schaarde zich bij de laatste vier ten koste van Barry Hawkins, die O’Sullivan weliswaar op een wat mindere dag trof, maar niet kon profiteren. Het werd 6-3 en toen hij de overwinning eenmaal rook, kon O’Sullivan nog even los met enkele mooie pots.

The Masters | Ronnie O’Sullivan heeft geen problemen met Hawkins - komt in laatste kwartier los

Het was een vlotte partij tussen O’Sullivan en Hawkins, die al na drie uur klaar waren met het spelen van tien frames. De frames verliep echter niet zo snel omdat er telkens hoge breaks werden genoteerd. Integendeel. Er werd vaker gemist dan je op The Masters zou verwachten.
Zo viel er in Alexandra Palace bijvoorbeeld geen enkele century te noteren. Kortom, er lagen kansen voor Hawkins. Alleen slaagde ‘The Hawk’ er niet in om die kansen te benutten. Miste O’Sullivan niet dan deed hij dat zelf wel, waardoor de beurt weer overging naar de nummer één van de wereld.
Hoe dan ook, O’Sullivan plaatste zich voor de halve finale en ligt zo op koers voor het winnen van een achtste Masters-titel. De vorige drie keer kwam hij niet verder dan de kwartfinale, dus dat stapje is alvast gezet. O’Sullivan komt in de halve finale uit tegen Shaun Murphy of Jack Lisowski.
picture

The Masters | No filter Ronnie - Exclusief inkijkje in het bijzondere leven van GOAT O’Sullivan

WAAR KIJK JE?

Met The Masters is het laatste gedeelte van het snookerseizoen begonnen. Wie deelt in Alexandra Palace, Londen een eerste tik uit aan de concurrentie op weg naar The Crucible in april? Kijk hoe Ronnie O’Sullivan, Judd Trump, Mark Selby en anderen het ervan af brengen via Eurosport en discovery+! Volg je ons nieuwe kanaal op WhatsApp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie