Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Welsh Open | Vafaei verrast Higginson met fluke via jaw in decider

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 18/02/2022 om 13:48 GMT+1

Hossein Vafaei won afgelopen woensdag wel op een hele bijzondere manier. Andrew Higginson leek de Iraniër in een perfecte snooker te hebben, maar vafaei toverde zichzelf uit deze nijpende positie door de cue ball via de jaw van de middenpocket tegen de rode aan te spelen. Tot ieders verbazing raakte Vafaei niet alleen de rode, maar potte 'm ook nog eens. Wat een heerlijke fluke!

Welsh Open | Vafaei verrast Higginson met fluke via jaw in decider

Vafaei won vorige maand zijn eerste rankingtitel in de vorm van de Snooker Shout-out. In de finale was de alom geprezen Aziaat veel te sterk voor Mark Willams.
picture

Shoot Out : Final Williams v Vafaei - full match

Tijdens de kwalificatie voor het Welsh Open had de Iraniër alle moeite met Andrew Higginson, maar door deze fluke kon de huidige nummer 21 van de wereldranglijst aan het langste einde trekken en zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi.
Het hoofdtoernooi, onderdeel van de Home Nations Series, begint op maandag 28 februari en loopt tot 6 maart. Titelverdediger is de Noord-Ier Jordan Brown, die vorig jaar in een zinderende finale - weliswaar zonder publiek - na .
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie