Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

WK snooker | Foul and a miss! - Ronnie O’Sullivan eventjes klem gespeeld door Jackson Page

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 24/04/2024 om 16:43 GMT+2

Als nummer twee van de plaatsinglijst duurde het tot dag vijf, maar ook voor Ronnie O’Sullivan is het WK snooker 2024 nu eindelijk begonnen. Hij neemt het op tegen Jackson Page en won de eerste drie frames, maar beleefde in het derde frame toch even een benauwd moment toen hij snooker kwam te liggen. Het duurde eventjes voordat O’Sullivan was ontsnapt.

WK snooker | Foul and a miss! - Ronnie O’Sullivan eventjes klem gespeeld door Jackson Page

O’Sullivan won dit seizoen de ene na de andere grote prijs en start het WK daarom als uitgesproken favoriet, maar hij bivakkeert wel in de zware helft van het speelschema. Een finale tegen Judd Trump is bijvoorbeeld al uitgesloten omdat de twee elkaar eventueel bij de laatste vier treffen.
Zover is het nog lang niet. Eerst moet O’Sullivan de eerste ronde maar eens zien te overleven, want dat is voor veel seeds al een te zware opgave. De start is in ieder geval goed, want de eerste drie frames vielen ten prooi aan ‘The Rocket’.
Toch was dat derde frame niet zonder slag of stoot binnen, want Page gaf niet op. Hij ging op zoek naar een snooker en vond er eentje. Het was ook nog eens een snooker die O’Sullivan wat hoofdpijn bezorgde, want hij had diverse pogingen nodig om – zoals verlangd – de rode bal te raken.

WAAR KIJK JE?

Eindelijk is het zover: je hebt geen keus meer, want vanaf nu gaan alle ballen op het WK Snooker. Wie deelt de lakens uit in The Crucible in Sheffield? 6 gekleurde ballen, 15 rode ballen, 1 witte cue ball en 32 spelers: volg alles live via Eurosport en discovery+ en check of Ronnie O’Sullivan, Judd Trump of misschien wel een verrassende naam de strafste stoten uithaalt! Volg ook ons kanaal op WhatsApp!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie