Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

WK snooker | Frustratie bij Ronnie O’Sullivan? Slechts vier frames voorsprong op Ryan Day

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 28/04/2024 om 23:17 GMT+2

Twee keer 5-3 maakt 10-6 voor Ronnie O’Sullivan na twee van de drie sessie in zijn tweederondepartij op het WK snooker. Daar kan ‘The Rocket’ onmogelijk tevreden mee zijn en die indruk maakte hij ook niet bepaald. Zwaan, kleef aan. Zo luidt het motto van Ryan Day en dat lukt, zij het nipt.

WK snooker | Frustratie bij Ronnie O’Sullivan? Slechts vier frames voorsprong op Ryan Day

O’Sullivan won zowel de eerste als tweede sessie met minimaal verschil, maar je hebt het gevoel dat er meer mogelijk was. De partij had al gespeeld kunnen zijn, maar Day sprak ook een woordje mee. Telkens als het elastiek dreigde te knappen, richtte hij zich toch weer op.
Zo briljant als in de eerste ronde speelt O’Sullivan ook zeker niet. Toen stond hij slechts één frame af en dat is nu wel anders. Het sprankelt nog niet, zoals er dit jaar sowieso weinig flitsen spel wordt vertoond op het WK. Met aan het einde van de dag in totaal 36 centuries houdt het nog niet over. Dat is zelfs laag...
picture

WK Snooker | Soms bizar goed, bij vlagen vrij slecht – Ronnie O’Sullivan leidt toch tegen Ryan Day!

O'Sullivan oogt ontevreden

En dan moet O’Sullivan nog zeker drie frames winnen in de derde en afsluitende sessie. Als hij dat doet, wacht vervolgens een treffen met Jack Lisowski of Stuart Bingham. Maar zover is het dus nog niet. Dat leek de zevenvoudig wereldkampioen zelfs een beetje te steken.
Na een misser in het zestiende frame maakte O’Sullivan een wat wild gebaar met zijn keu. Dat doe je niet als je tevreden bent over de gang van zaken...
picture

WK Snooker | Toverbal helpt Ronnie O'Sullivan naar 3-2 voorsprong op Ryan Day

WAAR KIJK JE?

De eerste ronde is voorbij, maar je hebt nog steeds geen keus: alle ballen gaan nog steeds op het WK Snooker. Wie deelt de lakens uit in The Crucible in Sheffield? 6 gekleurde ballen, 15 rode ballen, 1 witte cue ball en 32 spelers: volg alles live via Eurosport en discovery+ en check of Ronnie O’Sullivan, Judd Trump of misschien wel een verrassende naam de strafste stoten uithaalt! Volg ook ons kanaal op WhatsApp!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie