Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

WK snooker | Ook Bingham en Jones houden elkaar na twee sessies in bedwang - 8-8!

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 03/05/2024 om 20:31 GMT+2

Stuart Bingham en Jak Jones zijn er nog niet in geslaagd om tijdens hun halve finale op het WK snooker het evenwicht te doorbreken. Het stond 4-4 na de eerste sessie en 8-8 na de tweede, net als bij de halve eindstrijd tussen Kyren Wilson en David Gilbert. Wellicht dat Bingham blijer is met de tussenstand dan Jones, want hij won het laatste frame en oogde wat vermoeid.

WK snooker | Ook Bingham en Jones houden elkaar na twee sessies in bedwang - 8-8!

Het uithoudingsvermogen begint een dingetje te worden in The Crucible, want de dagen tellen op evenals de gespeelde sessies en frames. Dit was duidelijk zichtbaar tijdens de laatste frames van Bingham vs Jones, want er werd meer gemist dan gescoord.
Van de twee oogde Bingham het meest vermoeid. Opnieuw kwam ‘Ball-run’ het beste uit de startblokken, opnieuw draaide Jones het om. Maar van een demarrage is nog geen sprake, want Bingham wist een counter uit zijn mouw te schudden.
picture

WK snooker | Bingham en Jones voeren een felle strijd om de snookers - frame 14 duurt lang

Lange frames vallen kant op van Bingham

Van harte ging dat niet, maar het lukte wel. Twee lange frames, van opgeteld een kleine veertig minuten, vielen de kant op van de wereldkampioen van 2015, wat een hele opluchting zal zijn. Omgekeerd was dat voor Jones een teleurstelling, want hij investeerde veel tijd en moeite zonder er iets voor terug te krijgen.
Zo kon het gebeuren dat het na twee sessies, diverse lange frames en enkele twists om de snookers 8-8 staat. Pas zaterdag wordt duidelijk of Bingham dan wel Jones zich in Sheffield plaatst voor de finale.
picture

WK Snooker | Gelukkige plant voor Bingham in eerste sessie tegen Jones

WAAR KIJK JE?

We zijn bijna aan het einde van dit onorthodoxe wereldkampioenschap snooker gekomen! Wie pakt de titel: David Gilbert, Kyren Wilson, Jak Jones of Stuart Bingham? Mis geen bal via Eurosport en discovery+ en beleef wie de lakens uitdeelt in The Crucible in Sheffield! Volg ook ons kanaal op WhatsApp!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie