Luister aflevering #5 'Achter de Baseline | Nadal heeft minder levens dan ‘Fedini'' hier:
Het is nog net niet zo dat de term ‘Roger Federer-act’ inmiddels de naam van Houdini vervangt, maar de ontsnappingen van de Zwitser dit toernooi hebben hem al wel de bijnaam ‘Fedini’ opgeleverd. De arme Tennys Sandgren liet zeven matchpoints liggen en kan wellicht steun zoeken bij John Millman. Rafael Nadal kende ook enkele comebacks tegen Dominic Thiem, maar moest uiteindelijk toch buigen voor de formidabele Oostenrijker. Bij de vrouwen werden alle kwartfinales in straight sets beslist. David en Abe bespreken de actie van de laatste dagen.
Apple
Australian Open
Australian Open 2020 | Ins & Outs Finale Djokovic - Thiem
02/02/2020 OM 14:39
Transistor
Spotify
Luister aflevering #4 'Doek valt voor Bertens' hier:
De Australian Open zit erop voor Kiki Bertens. Haar niveau was niet goed genoeg om een in vorm verkerende Garbiñe Muguruza af te stoppen. Meer over hoe Kiki terugkijkt op haar toernooi wordt besproken in de podcast, waarin alle hoogtepunten van de vierde rondes voorbij komen. Met natuurlijk veel aandacht voor Nadal-Kyrgios, maar ook de wederopstanding van Stan Wawrinka, het verrassende succes van Alexander Zverev en de doorbraak van Ons Jabeur ontbreken niet.
Apple
Transistor
Spotify
Luister aflevering #3 'Bertens zonder te imponeren veilig verder' hier:
Waar het doek voor Arantxa Rus na een bemoedigend optreden bij de Australian Open is gevallen, heeft Kiki Bertens wel de derde ronde bereikt. David vertelt in gesprek met Abe wat de speelsters te melden hadden over hun partijen. Verder wordt toegelicht wat het weer in Melbourne nu opnieuw voor merkwaardigs in petto had en verschuift de moderubriek van het stippelpak van Dimitrov naar de nagels van Serena. En hoe comfortabel is het speelschema voor Roger Federer geworden?!
Apple
Transistor
Spotify
Luister aflevering #2 'Bertens en Rus zorgen voor Nederlands succes' hier:
Kiki Bertens en Arantxa Rus hebben zich op dinsdag geplaatst voor de tweede ronde van de Australian Open. Ze verschenen voor de Eurosportcamera en de microfoon van David, die met Abe terugblikt op de Nederlandse successen. Ook het Grand Slamdebuut van Tallon Griekspoor komt aan de orde, net als een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen uit de eerste ronde. En is David eigenlijk al op de nieuwste tennismode gedoken...?
Apple
Transistor
Spotify
Luister de aflevering #1 'De Australian Open preview' hier:
De Australian Open staat bekend als de ‘Happy Slam’, maar vanwege de vernietigende bosbranden in Australië is die term dit jaar vanzelfsprekend niet aan de orde. David Avakian is onze verslaggever ter plaatse en bespreekt met commentator Abe Kuijl de situatie en sfeer in Melbourne, voordat de voorbeschouwing op het toernooi zelf uitgebreid aan bod komt. Hoe gaat het met Kiki Bertens? Zullen de Grote Drie opnieuw domineren? Die vragen en meer worden besproken in deze uitgebreide preview.
Apple
Transistor
Spotify
Meer van Achter de Baseline?
Apple
Transistor
Spotify
Australian Open
Australian Open | 8e Australian Open titel voor Novak Djokovic
02/02/2020 OM 14:06
Australian Open
Sofia Kenin wint Australian Open 2020
01/02/2020 OM 11:40